Reklama

Reklama

Hněv duší

  • USA Dead Birds (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupina zlodějů, kteří jsou na útěku po přepadení banky, najde útočiště v opuštěném domě. Zatím nemají tušení, jaké zlo zdánlivě pustý dům skrývá. Blíží se noc, venku zuří bouře, ale to není nic oproti tomu, co se začíná dít vevnitř. Probouzí se strašlivé zlo uvězněné ve stěnách domu. Členům skupiny se začínají postupně zjevovat obrazy zmrzačených těl, která jsou výjevem hrůzných činů, jež se zde odehrály. Strach ve skupině narůstá a její členové jsou na sobě závislí čím dál víc... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (148)

Raven0 

všechny recenze uživatele

No teda! Kdo by věřil tomu, že američané natočí horor, který není remakem starších nebo asijských filmů. A ještě k tomu docela solidní horor! Snímek má vše důležité, strašidelný opuštěný dům, kde se kdysi odehrálo strašlivé zlo, temnou noční bouřku, partičku lidí, co neradi drží pospolu a nejraději po jednom zkoumají tajemná zákoutí domu... A to ani nemluvím o hrůzných dětských strašidlech! Ano, žádné klišé nechybí, o to více je s podivem, že zde fungují! A to docela solidně. Atmosféra že by se dala krájet a sem tam i pěkná lekačka. Příběh je sice docela nuda, ale co no? Jediné co chybí, jsou nahé holky! :-) ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Fantastický hororový snímok zroku 2004 ktorý vám prinesie pestrosť opusteného domu kam sa ukryjú zlodeji, ktorý vykradli banku. Máme tu aj zopár dobrých ľakačiek konkrétne zlo ktoré sa skrýva v stenách domu a čaká kým niekoho nezabije. Koniec bol trochu prekvapivý a po celý čas som sa skvelo bavil 80 percent. ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu to přeceňování chápu, protože třeba takový Eli Roth se na tohle nezmůže do konce života a ve videopůjčovně, aby jste podobně slušný horor pohledali. Na straně druhé to nejen nijak neposouvá žánr, ale originální westernový pláštík je zcela samoúčelný, protože by to fungovalo na krásně i bez něj, příběh neexistuje, jen se bloumá po domě a kukuřicí a postavy jsou zcela ploché. Atmosféru to ovšem díky znepokojivé hudbě, dobré kameře a řadě náznaků má a lekačky ač předvídatelné, vycházejí. Připomnělo mi to Bassettovu MRTVOU HLÍDKU - taky absolutně nic nového, naopak natočené až příliš čistě jako podle hororové učebnice, ale díky silné atmosféře příjemné pokoukání. ()

Khumbac 

všechny recenze uživatele

Lupiči s penězi se skryjí v opuštěném velkém domě. Po prozkoumavání místností zjišťují že zdaleka vše není v pořádku:) Nejvíc to asi zjistil černošský bandita při nahlížení do stodoly. A mám pocit že černochovi role nejvíc sedla. Jeden z těch ex-vojáků vypadal jako DeCaprio. Nebylo to zas tak hrozné ale prostě mi to nějak celkově nesedělo. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Píše sa rok 1863 a v malom mestečku Fairhope v štáte Alabama došlo ku bankovej lúpeži, ktorá sa skončila krvavým masakrom. Banda zlodejov sa na úteku pred zákonom na noc schová na opustenú farmu. Nemajú ani zdania o tom, že urobili osudovú chybu. V starej, chátrajúcej usadlosti sa na nich totiž sústredí "Hnev duší". Kombinácia westernu a duchárskeho horroru je pomerne originálny nápad, avšak v tomto konkrétnom prípade ma to moc nezaujalo. ** ()

Galerie (10)

Zajímavosti (5)

  • Přepadení banky ze začátku filmu bylo natáčeno až ve dvou posledních dnech. (TomikZlesa)
  • Scéna, kdy Joseph kouše do zlaté mince a říká, že je pravá, je improvizace ze strany Marka Boona. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama