Reklama

Reklama

Demonlover

Trailer 2

Obsahy(1)

Francouzský režisér Olivier Assayas opustil svá oblíbená psychologická dramata a natočil kontroverzní politický film o korporacích, hardcore internetových stránkách a o japonských Anime. Henri-Pierre Volf si najímá Dianu de Monx, aby pro něj zajistila nákup akcií firmy TokyoAnime, která vyvíjí 3D Anime pornofilmy. Její předchůdkyně totiž byla unesena, a tak z obchodu sešlo. Diana zároveň pracuje i pro konkurenční společnost, což velmi záhy odhalí její asistentka Elise. Do obchodu se navíc zamíchá americká firma, jejíž cíle jsou morálně sporné. Chladný thriller plný nečekaných zvratů se stále dokola točí v prostředí produkce Anime filmů a ukazuje to nejhorší z mentality francouzských a japonských byznysmanů. (Cinemax)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (43)

Visáč 

všechny recenze uživatele

Ten pocit, keď niekto natočí film za vás, čím naplní význam porekadla "great minds think alike" a mimo to potvrdí všetky tie podivné teórie o movie magic. Vo vami vysnívaných lokáciách, s vašim dream castom. Včetne Giny Gershon v triku I Love Gossip a nahej Chloe Sevigny jak drtí playstation. Damn you, Olivier Assayas! ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Sugestivní jízda a trochu i dokument o tom jak hraní s ohněm muže skončit vaším popálením. Lehce mě připomínající 8 mm(jako by snaha na varování před stejným tématem). Hlavní herečka až moc chladná a postava nesympatická. Vše se točící okolo animovaného a hraného porna. Chvílemi k zasmání, ale častějí přehnané a příliš domyšlené. ()

Reklama

d-corso 

všechny recenze uživatele

S možná trochu větší mírou nadsázky, bych Demonlover popsal jako Videodrome kybernetického věku (i když bez oné staré dobré cronenbergovské přívětivosti k lidskému tělu a jeho překvapujícím možnostem v nevšedních okamžicích). Domnívám se, že by bylo na škodu brát tento film jako nedotknutelný komplex, protože možností interpretací jak celku, tak i částí a dokonce jednotlivých scén je povícero. A abych nezapomněl, je tu též přítomna skvělá hudba od Sonic Youth. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu je to úplná blbost, ovšem to, že jsem snímek zvědavě dokoukal do konce, svědčí zase na druhou stranu o určitých jeho kvalitách. Myslím, že řemeslně je to slušně udělané, ale v ději, pokud se to dějem dá nazvat, jsem se tvrdě ztrácel. Na to jsme u mnoha režisérů zvyklí, od začátku ovšem víme, že to je záměr. Tady si nejsem jistý, jestli to tak mělo nebo nemělo být. Zpočátku nudný film o ambiciózní sekretářce se mění v thriller, pak chvíle špionáže, sexuální podivnosti, gangsteři...no jsem z toho úplně jelen. A ten závěr úplně mimo...50% ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Takhle, ono to má příběh, myšlenku, dává to smysl, je to skvěle zahrané a úplně špatné to rozhodně není. Nejlepší na tom asi je těch posledních 15 minut. Jen to až moc sází na atmosféru, která je sice zajímavá a má pár světlých momentů, ale jinak moc nefunguje. Navíc vůbec celý ten děj je zbytečně moc rozvleklý a něco se v něm začne dít až v druhé polovině. Mít to hodinu a půl nanejvýš, vynikne to mnohem líp, ale takhle to má řadu nedostatků. Nedostatků, kvůli kterým vyšší hodnocení jak lepší dvě hvězdy fakt dát nemůžu. Tak moc zajímavé a zapamatováníhodné to zase není. Btw, ta přirovnání k Lost Highway nechápu, tam šlo o úplně něco jiného a navíc tady je ta dějová linka víceméně dostatečně jasná - což se u Lost Highway moc říct nedá. Lepší 2* ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama