Reklama

Reklama

Souboj na život a na smrt v akčním filmu USA. Příběh začíná roku 1972 v Laosu - Vincem Deacon, nazývaný "Smrtící stroj", útočí na povstalecký tábor. O dvanáct let později se Vince opět ocitá tváří v tvář násilí, tentokrát v americkém velkoměstě, kde je vystaven útoku pouličních gangsterů. Brání se, avšak vyslouží si jen propuštění z práce. To mu sice umožní věnovat se zase ženě a dítěti, ale jejich idyla nemá dlouhého trvání - na nedělním pikniku jsou manželka i dítě zabiti, přímo před Vincovýma očima. Po džunglích Laosu se tak Los Angeles stává dějištěm souboje na život a na smrt. (HBO Europe)

(více)

Recenze (2)

johnsnow odpad!

všechny recenze uživatele

Najprv to vyzerá super. Hošanovi zajebe gang manželku a syna, navyše v gangu je týpek s ktorým má vojnovú minulosť. Avšak po jeho zabití, po hrdinovi ide brat zabitého a tá pasáž je kopírka prvého Ramba, čo by nevadilo keby to nebolo totálne kokotné. Prvé sklamanie od Santiaga. ()

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Cirio si tu se svou pravou rukou José Mariim kombinujou Ramba s revenge movies. Richard Young je drsňák, kterej zastaví pohledem rozběsněného vlčáka, takže ti, co ho nasrali, to pěkně schytaj. Je pravdou, že to mohlo být vzhledem k predispozicím mnohem horší, jistou atmosféru tomu i přes výpravu ze "vše za 39,-" neupřu. ()

Reklama

Reklama