Reklama

Reklama

Donggabnaegi kwaoihagi

  • Jižní Korea 동갑내기 과외하기 (více)

Obsahy(1)

Studentka univerzity Su-wan to nemá lehké. Její rodina není zrovna majetná (smažení kuřat není příliš výdělečná práce), a proto musí dívka školu zaplatit jinak. Často tedy doučuje neschopné žáky, málokdy ale rozjívené studentíky z donucení vydrží učit více hodin, Su-wanina trpělivost má totiž své hranice. Její matka jí dohodí další doučování přes svou známou – velmi bohatou ženu, jejíž nevyvedený synáček Ji-hoon už dvakrát propadl na střední škole. Su-wan se tedy s vervou pouští do boje s větrnými mlýny - Ji-hoon totiž ani v nejmenším netouží učit se angličtinu, naopak myslí spíše na bitky a hezké slečny. Po jedné rvačce s bossem místního gangu ale dochází Ji-hoonovu otci trpělivost a chce ho poslat, stejně jako to už kdysi udělal, na studiumdo Spojených států. Aby tomu zabránil, Ji-hoon otci slibuje, že bude mít na nadcházejících zkouškách 50 bodů (i když jeho obvyklý průměr je 8 bodů). Pro oba tedy začíná tvrdá práce, při které se samozřejmě podle všeho očekávání ti dva pomalu sbližují… (Natascha)

(více)

Recenze (47)

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Velice povedený film, který je snad i více komediální, než romantický . Je to jeden z nejlepších jihokorejských komediálních filmů, který nepůsobí nuceně, není ani přehnaný a dá se na něj dívat několikrát bez toho aniž by jste se nudily, alespoň u mě to funguje. Tomuto filmu mi nezbývá než dát plný počet bodů, byla to skutečně nezapomenutelná zábava hlavně díky Kim Ha-neul, která byla neuvěřitelně roztomilá. A jak již bylo řečeno " stojí to za to a nebudete litovat ". :-) 85 % ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Tím, že dávám 3* netvrdím, že je to špatný film. Je to taková teenagerovská komedie na korejský způsob a prostě si 3* zaslouží (v pozitivním slova smyslu). Jeto trochu střelený, ale zároveň inteligentní film, čímž se vymyká obvyklému podprůměru. Sice je předem jasný závěr, ale neznámou je vývoj, který není špatný, řekněme, že i možná reálný; některé výstřelky jsou lehce úsměvné, ale neobsahuje nic, co bych označil za sračku. 66% ()

Reklama

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Příběh o tom, jak nesnášenlivost přerostla v nesnášenlivou lásku... Tímhle filmem mě hlavně Kim Ha-neul utvrdila v tom, že je nenahraditelnou herečkou. Její obličeje mě vážně dostávají!! Akční bitky film perfektně zpestřily a spousta scének mě rozesmála. Jediné co mi tady chybělo, byl závěrečný polibek..grrr. Krásných 5* ()

theeneed 

všechny recenze uživatele

Velmi vtipné a velmi sladké. Už jsem skoro doufala, že se dočkám té nikdy v korejských filmech nepřicházející pusy (ano, jen pusy, jsem v podstatě hrozně skromná), ale rvačky mi to v podstatě vynahradily, zejména ta závěrečná. Jen trochu nechápu, proč sex je nepřípustný, ale řezat se můžou (velmi vynalézavě, s humorem - poněkud nepatřičné slovo - a velmi tvrdě). ()

Los 

všechny recenze uživatele

Nic extra, už se začínám strachovat, zda někdy uvidím normální korejský film :) Tohle bylo strašně ujeté, ale je pravda, že jsem se hodně často bavila a nebyl to žádný křečovitý a vynucený smích. Potěšilo mě, že se ten zlý nevzdělanec do své doučovatelky nezamiloval poté, co se namalovala a před všemi zatancovala, to už bych si asi začala myslet, že se inspirovali ošklivkou betty, ale naštěstí ne :) A závěrečný boj, který drsná Su-wan velmi originálně zakončila, byl skvělý a něco takového jsem nečekala :D 8/10 ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama