Reklama

Reklama

Minulost mu byla vymazána z paměti, jeho milovaní byli zavražděni. Stal se nájemným zabijákem... V nepříliš vzdálené budoucnosti je společnost řízena všemocným Státem, v jehož čele stojí nelítostný diktátor (Steven Seagal). Condor (Johnny Messner) pracuje pro Stát jako nájemný zabiják, ale náhodné setkání s člověkem, o kterém si myslel, že je dávno mrtvý, ho donutí popřemýšlet o tom, kdo jsou ve skutečnosti jeho nepřátelé. Nástroj státu se stává symbolem revoluce. (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

otík odpad!

všechny recenze uživatele

V hlavní roli této slátaniny není velký tlustý fousáč Steven, ale nájemný zabiják Johnny Messner ala Hitman holá hlava. Bohužel zatímco Hitman byl aspoň pořádný borec, náš hlavní hrdina až takový drsňák není a v mnoha scénách rozhodně cool nevypadá. Dialogy nejsou až tak šíleně debilní, bohužel děj je absolutní hovadina, protože spousta scén vůbec nedává smysl, hrdinové jednají hrozně hloupě a nesmyslně. A když už to sem tam vypadá vypadá slušně, velmi rychle tento pocit vyprchá nebo je totálně zabit další vypatlanou scénou. Je to celé strašně dlouhé a ukecané, akčně absolutně nezvládnuté, debilní a ubohé. Navíc ve filmu ani tolik akce není. I tak ale existují i horší filmy. Steven tu bohužel je na totálně vedlejší koleji, jen se sem tam mihne záběrem nebo má neskutečně debilní kecy. Na závěr si však svou jedinou bitku vychutná a paradoxně je to hodně hloupá scéna, protože hlavní hrdina nedokáže Stevenovi udělat ani to nejmenší bebíčko a Seagal s ním doslova vymlátí místnost. Celkově zcela tradiční céčko úrovně absolutní braku, které těží z malé účasti Seagala, a tak láká i těch pár fanoušků bývalého mistra. ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Určitě očekáváte v komentáři již tradiční posměšky na adresu Seagala, určitě se na ně těšíte a já vám je nedám! Učinil bych tak kdyby byl tohle film o Seagalovi, ale ne se Seagalem který tu má asi 10 minut. Jeho celá účast spočívá v tom, že se tu furt mluví o nějakém directorovi (Sádlo) pak se tedy director objeví na scéně, pronese pár mouder, nahodí typicky znuděný výraz a zmizí ze scény. Hlavní hrdina je Johnny Messner který teda podle mě moc charizma nepobral, ale na úlohu drsně se tvářícího zabijáka stačí. Bohužel jen do chvíle kdy se krátce před koncem střetne z velkým sádlem a v kratičký bitce si pochopitelně ani neškrtne, takže ten celkem slušnej respekt kterej si před tím po většinu filmu budoval touhle scénou kompletně spláchnou do hajzlu. Ve filmu se krátce mihne i veterán Vernon Wells rovněž jenom na chviličku v roli týpka velmi drsně vyslýchajícího Messnera. Zápletka moc smysl nedává jako pochopil jsem, že to má bejt jako, že v budoucnosti a že tady všichni chtějí z nějakého důvodu zabít directora, ale nikomu se to nepovede a tak se musí director zabít sám svým klonem, nebo to byl director který zabil klona? Mno jsem poněkud zmaten, ale co už. Jako říkal jsem si, že aspoň za nějakou tu akci a občasnou brutalitu tomu tu 1* dám, ale ten sebeparodickej konec to pohřbil. Takže ne, že by to nebylo i špatné tím zábavným způsobem, ale to nemění nic na tom, že se prostě Seagalosaurus upsal další sračce, kde se ovšem vyskytne jenom na skok a vůbec se ty jeho role začínají nějak zmenšovat asi už ho sere natáčet film i dva dny a tak to chce zmáknout za den. Paráda Stevo jenom tak dál! 5% ()

Reklama

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem se podívala z jednoho jedinýho důvodu, ktrej se dá vyjádřit dvouma slovama. Nebo dvěma slovy? Dvěmami slovymi to určitě nebude to vím jistě. Takže dvě slova - Johnny Messner !! Jooo já ho prostě žeru a i když vždy čumím ve filmech po holkách tak Johnny je krom Alíka asi jedinej týpek na zeměkouli kterýmu bych dala. Buddhožel na mé milostné dopisy nereaguje krom soudního zákazu k přiblížení se na méně než 100 metrů, takže z toho asi nic nebude a dál na něj můžu čumět max ve filmech. Musím uznat, že koleno na hlavě mu moc nesekne a k nechtěný parodii na Hitmana už chyběl jen čárkovej kód. Nicméně drsňák byl po celej film až do fightu se Seagalem, kde dostal ukázkově na píču jelikož SS je pán, kterej má snad ve smlouvě na každej svůj film, že musí být nejúžasnější bitkař čímž si kompenzuje, že ve skutečnosti umí hovno. I když v sumu by mohl válet protože jeho teřich začíná mít gigantický rozměry, který ani čínský volný hadry neskrejou. Sexy vzhledu vévodí mroží bradka a žlutý brejle plus 100 prostřihů na tři pohyby. Pokud se ale akce neúčastní Sáčko, dá se na to koukat aniž by se člověku chtělo vrhnout. Bloncka je celkem šukézní a na jednou mrknutí se tohle béčko dá strávit bez vážnějších zdravotních problémů. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Takže tu máme nejakú neónovú budúcnosť ovládanú všemocným "riaditeľom". V tomto svete sa pohybuje istá plešatá guma, alias náš hrdina ktorý najprv pracuje pre štát, ale potom sa kvôli ženskej otočí na stranu "dobra". Je to v úvodzovkách, lebo film sa snaží s týmto pojmom a zvrat(ka)mi v deji čachrovať aby vytvoril dojem filozofického sci-fi. Scenár dávali dohromady štyria ľudia, z ktorých buď nikto nevedel čo píšu tí ostatný, alebo boli proste všetci vymastený ako plech na bábovku. Všetko čo sa tu udeje je vylúhované z iných filmov, naviac v ďaleko horšom prevedení a z dialógov postáv o láske, osude a tvrdej stolici dostáva divák zápal stredného ucha a následne gangrénu do mozgu. Hlavný hrdina je drevený trotl, jeho drsňácka buchta je proste buchta a záporácky fuhrer Seagal tomu svojim "majte ma radi" prístupom a priletovanými oranžovými okuliarmi nasadzuje parohy. Plusom je uchádzajúca akcia s porciou komiksovej brutality, vrátane vybuchujúcej hlavy. No a ten koniec keď príde druhý Seagal a zabije prvého ma dosť rozosmial. Len Seagal zabije Seagala! Lacná sračka. ()

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Sám od sebe bych si tenhle film nikdy nepustil, ale hned z kraje mě zaujal Steven „masitej pupek“ Seagal, který se svým vysloveně vostrým knírkem vytvářel dojmy mačo borce, který se ničím nerozhodí a jen tak ho nikdo nesejme. Snad jen on sám, když si do ruky dá mačetu, protože to je to jediný, co mu v dnešní době asi ještě trošku jde. Jinak ve filmu je asi deset minut se vším všudy a hlavní roli má nějakej Rudi Messner. Trotl z trotlákova, ke kterýmu tvůrci nacpali nějakou krávu z kravince. Debilnější hovadinu jsem dlouho neviděl. ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama