Reklama

Reklama

Minulost mu byla vymazána z paměti, jeho milovaní byli zavražděni. Stal se nájemným zabijákem... V nepříliš vzdálené budoucnosti je společnost řízena všemocným Státem, v jehož čele stojí nelítostný diktátor (Steven Seagal). Condor (Johnny Messner) pracuje pro Stát jako nájemný zabiják, ale náhodné setkání s člověkem, o kterém si myslel, že je dávno mrtvý, ho donutí popřemýšlet o tom, kdo jsou ve skutečnosti jeho nepřátelé. Nástroj státu se stává symbolem revoluce. (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Takže tu máme nejakú neónovú budúcnosť ovládanú všemocným "riaditeľom". V tomto svete sa pohybuje istá plešatá guma, alias náš hrdina ktorý najprv pracuje pre štát, ale potom sa kvôli ženskej otočí na stranu "dobra". Je to v úvodzovkách, lebo film sa snaží s týmto pojmom a zvrat(ka)mi v deji čachrovať aby vytvoril dojem filozofického sci-fi. Scenár dávali dohromady štyria ľudia, z ktorých buď nikto nevedel čo píšu tí ostatný, alebo boli proste všetci vymastený ako plech na bábovku. Všetko čo sa tu udeje je vylúhované z iných filmov, naviac v ďaleko horšom prevedení a z dialógov postáv o láske, osude a tvrdej stolici dostáva divák zápal stredného ucha a následne gangrénu do mozgu. Hlavný hrdina je drevený trotl, jeho drsňácka buchta je proste buchta a záporácky fuhrer Seagal tomu svojim "majte ma radi" prístupom a priletovanými oranžovými okuliarmi nasadzuje parohy. Plusom je uchádzajúca akcia s porciou komiksovej brutality, vrátane vybuchujúcej hlavy. No a ten koniec keď príde druhý Seagal a zabije prvého ma dosť rozosmial. Len Seagal zabije Seagala! Lacná sračka. ()

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

|5%| !!! KOMENTÁŘ OBSAHUJE MOŽNÉ MINI SPOILERY !!! Možná to nejsou spoilery, ale radši to sem píši. Bože, tak co má být zas tohle? Další Seagalovka? To snad už ne. Jak je zvykem, Steven v posledních filmech hraje jen menší role a na plakátku je klasicky hned vepředu. No, máme tu nového rejžu. Pan Tyfus Pára, co chytil tyfus v páře. Ježiš, co to kecám, už mi fakt jebe z toho. xD Příběh je tu naprosto nesmyslný, nezaujal mě, moc smysl nedával. Vizuál vypadal opravdu příšerně. Jednak lacině a jednak pěkně debilně. Práce s kamerou ve všech scénách – to bylo něco děsného. I takové ty divné zpomalovačky nebo usekané scény, které se snad objevovali v 90.letech u slabých béček, kterým jsem snad ty 2* dával. Takže k akci. Je to naprosto debilní. Máme tu pár menších soubojů, přestřelek a i jiných krvavějších vyvraždovaček. Ale absolutně to nestojí za pozornost. Dokonce je tu pár retardovaných scén, kdy tu týpek rozžhaveným paralyzérem protivníkovi způsobí to, že mu vybouchne hlava ! Fakt ty vole ! Při téhle scéně jsem se málem posral smíchy ! Seagal tu je na začátku, hned ho vidíme na mrakodrapech – první pousmání na tváři se u mě vykouzlilo. Poté ho vidíme osobně, nakecá pár moudrých keců a pak ho tu mám ve finále a to hned dvakrát! Dva Seagalové! xD Finální menší souboj tu pan S má, ale nezaujme. Poté mu jeden týpek (já ho za hlav.hrdinu nepovažoval) vrazí nůž do břicha a Seagal si v klidu sedne. A vypadá, jako kdyby v klidu přemýšlel. V tu ránu se tu zjeví druhý Seagal, něco mu poví a pak ho zapíchne mečem!!!! No ty krávo a na to skočí závěrečné titulky! To jsme to dopracovali! Normálně se začínám na jeho nové filmy těšit. I když to budou asi odpady. End of gun vypadá lépe, tak snad aspon tam bude lepší akce. Seagala jsem měl dost rád. I do roku 2009. Tento komentář jsem zvolil vulgárnější a posměšnější cestou, ale já si nemohl pomoct. ()

Reklama

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Řekl jsem, že je čas zkusit i nějakého toho Seagala, jehož filmy se mi tak nějak furt vyhýbají. Tohle mi přišlo z těch jeho nových filmů jako největší bizár, a řekl bych, že jsem se ve svém prvním úsudku dost trefil. Seagal tu sice ani moc není, a když tu je, tak trousí dialogy (monology) které nedávají ani v nejmenším jakýkoliv smysl, a celé působí jak kdyby byli namixované ze zenové zahrádky někde u Kadaffiho. V podstatě to je ten typ filmu, u kterého se bavíte, protože to je tak moc blbý, až je to vtipný. Příběh se nedá reálně vůbec pochopit, ale tvůrci se ani naštěstí moc nesnaží, a celý děj slouží jenom jako berlička pro posloupnost akčních scén, které bych řek, že jsou v rámci těchto filmů docela solidní, a v některých momentehc dost brutální, což je asi jediná silnější stránka filmu. Totální úlet pak příjde na konci se dvěma Seagali, což se dostanem do momentu, kdy už se fakt válíte smíchy na zemi, pač už to přestane dávat jakoukoliv možnost na pochopení toho, co jste to vlastně viděli. Ale těch 80 minut se to dá vydržet, upřímně jsem čekal nějakou šílenou nudu po vzoru nových Willisů, ale tohle fakt dokáže za(po)bavit. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem se podívala z jednoho jedinýho důvodu, ktrej se dá vyjádřit dvouma slovama. Nebo dvěma slovy? Dvěmami slovymi to určitě nebude to vím jistě. Takže dvě slova - Johnny Messner !! Jooo já ho prostě žeru a i když vždy čumím ve filmech po holkách tak Johnny je krom Alíka asi jedinej týpek na zeměkouli kterýmu bych dala. Buddhožel na mé milostné dopisy nereaguje krom soudního zákazu k přiblížení se na méně než 100 metrů, takže z toho asi nic nebude a dál na něj můžu čumět max ve filmech. Musím uznat, že koleno na hlavě mu moc nesekne a k nechtěný parodii na Hitmana už chyběl jen čárkovej kód. Nicméně drsňák byl po celej film až do fightu se Seagalem, kde dostal ukázkově na píču jelikož SS je pán, kterej má snad ve smlouvě na každej svůj film, že musí být nejúžasnější bitkař čímž si kompenzuje, že ve skutečnosti umí hovno. I když v sumu by mohl válet protože jeho teřich začíná mít gigantický rozměry, který ani čínský volný hadry neskrejou. Sexy vzhledu vévodí mroží bradka a žlutý brejle plus 100 prostřihů na tři pohyby. Pokud se ale akce neúčastní Sáčko, dá se na to koukat aniž by se člověku chtělo vrhnout. Bloncka je celkem šukézní a na jednou mrknutí se tohle béčko dá strávit bez vážnějších zdravotních problémů. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Futuristický akčňák se Seagalem ve vedlejší roli diktátora. Jednoduché, prosté, levné, skoro televizní. Nedá se říct, že by to bylo úplně špatné, protože to přesně plní a vyhovuje svému zadání a záměru. Seagal trousí moudra, muchluje se s Japonkou, hlavní hrdina se tváří drsně, svádí vnitřní emotivní boj a muchluje se s oplácanou odbarvenou blondýnou. Mezitím jsou nějaké rvačky. V televizi na jedenáctou večer film tak akorát. ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama