Reklama

Reklama

Rowan Atkinson živě

(TV film)
  • Česko Show Rowana Atkinsona (více)

Rowan Atkinson, hvězda nesmírně úspěšných seriálů "Mister Bean" a "Blackadder", předvádí v tomto úžasném speciálním sestřihu svůj všestranný komediální talent. Sestřih obsahuje nejlepší hercovy skeče a výstupy z posledních několika let. Převážná většina z nich zatím ještě nikdy nebyla v televizi uvedena. Jsou v něm zachycena jeho vystoupení v divadlech "The Globe" a "Shaftesbury" v londýnském West Endu, na Broadwayi v USA a na turné ve Spojeném království, po Austrálii a v dalších vzdálených koutech světa. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (167)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Naprostej masakr. Tenhle hodinovej vyber nejlepsich Rowanovo scenek fakt nema chybu. Scenek je tu zhruba deset, kde se najdou jak tradicni Beanovske skece, jako je scenka v kostele, tak i scenky krapet drsnejsi, jako je reditelna, tri lidi na svatbe nebo jmena studentu - dvojsmysly. Ale naprosto nejvic me dostal pruvodce prvnim rande a Shakespear. Vetsina scenek je proste perfektnich, vetsinou scenky, kdy Atkinson neco predvadi, ale najde se i par prumernejsich, ktere jsou zalozene na verbalnim projevu. Tohle se fakt musi videt, Atkinson je tady genialni. ()

DonTommy 

všechny recenze uživatele

Já nemám rád Mr.Beana! Neměl jsem ho rád před tím než jsem viděl tuto One man show a teď ho nemám rád ještě víc, protože Rowan Atkinson je génius britského a především ale inteligentního humoru.Proto budu předstírat že žádný Bean nikdy nebyl a pana Atkinsona budu chovat v hluboké úctě pro tento majstrštyk scénické komedie "jak si asi nyní uvědomujete, toto je peklo. A já jsem Ďábel, dobrý večer. Ale můžete mi říkat Toby, snažíme se to tu držet neformální" ()

Reklama

tomashrabek 

všechny recenze uživatele

Kolekcia najlepších scénok, aké Rowan Atkinson pri svojich divadelných vystúpeniach predvádzal. Tematicky i prevedením sú úplne odlišné, miestami kolísa i kvalita, no záchvevy sú minimálne a po "iba" výbornom skeči sa väčšinou dostaví geniálny. Po tom, čo som videl Základy randenia a Shakespearovského divadla, môžem pokojne prehlásiť, že som pripravený zomrieť. Klobúk dole, pán Atkinson. ()

boombang 

všechny recenze uživatele

Geniální. Všechny scénky nejsou sice stoprocentní, ale většina je nadstandard, u kterého musí divák (tedy divák, který není nablblým konzumentem Novy) chrochtat blahem. Vřelé přivítání v pekle je vskutku excelentní. A pro ty, kteří Atkinsona dosud neviděli s Cleesem, tu dávám odkaz na včeličky http://www.youtube.com/watch?v=RsRyqstcxMA ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • V desáté části "Pink Tights And Plenty of Props", kdy Rowan Atkinson předvádí jednotlivé varianty otravy jedem, se vinou špatného střihu najednou z jeho ruky vytratí nádoba, kterou celou dobu držel. (GordonCZ)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno