Reklama

Reklama

Rowan Atkinson živě

(TV film)
  • Česko Show Rowana Atkinsona (více)

Rowan Atkinson, hvězda nesmírně úspěšných seriálů "Mister Bean" a "Blackadder", předvádí v tomto úžasném speciálním sestřihu svůj všestranný komediální talent. Sestřih obsahuje nejlepší hercovy skeče a výstupy z posledních několika let. Převážná většina z nich zatím ještě nikdy nebyla v televizi uvedena. Jsou v něm zachycena jeho vystoupení v divadlech "The Globe" a "Shaftesbury" v londýnském West Endu, na Broadwayi v USA a na turné ve Spojeném království, po Austrálii a v dalších vzdálených koutech světa. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (167)

Hyger 

všechny recenze uživatele

Rowan Atkinson opět dokazuje, že by nebylo správné si jej spojovat jenom s rolí Mr Beana. TOHLE PROSTĚ NEMÁ CHYBU! Až jsem litoval, že ta krásná prochechtaná hodina tak rychle utekla. Rowan přidal k řeči těla i mluvu a určitě to nebyl krok zpět, protože scénky založené hlavně na verbálním projevu patří až na některé (o Ježíšovi - Bibli jsem nečetl, neporozuměl jsem) mezi ty nejlepší. Has anybody seen Myprick? ()

Tamdydam 

všechny recenze uživatele

Geiniální. Smál jsem se od začátku do konce a nestačil se divit, jakým skvělým showmanem a hercem Rowan Atkinson je. Až po shlédnutí tohoto filmu jsem se o Atkinsona začal více zajímat a trochu si rozšířil obzory. Opravdu se divím, že tak plýtvá svým talentem a nehraje mnohem víc. Jak ve filmu, tak v divadle. Zaškatulkování tohoto herce do Mr. Beana je vcelku škoda. PS: Proč je tu Rowan Atkinson Live zařazen jako dokument? ()

Reklama

GordonCZ 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv divadlo nijak zvlášť nemusím, na toto představení bych kdykoli s chutí zašel. Rowan Atkinson ve vynikající formě a se stylem humoru ala Mr. Bean nebo Blackadder. Asi nejlepší je hned druhá část Fatal Beatings: "Quite Frankly, Mr. Perkins, if he wasn't dead, I'd have him expelled." -- "Beg your pardon?!" -- "Yes, expelled! If I wasn't making allowances for the fact that your son is dead, he'd be out on his ear!" -- "You mean he's dead?" -- "Yes, he's lying up there in a sickbay now, stiff as a board and bright green. And this is, I fear, typical of his current attitude..." Jednoduše britský humor vybroušený k dokonalosti. ()

Barak 

všechny recenze uživatele

Pořádná zábava od začátku do konce - fakt nevím, co bych k tomu víc napsal. Rowan Atkinson nám v několika scénkách dokáže, že můžeme na všechno zapomenout a po celých šedesát minut se "božsky" bavit. Nejvíc mě zaujalo - Fatal beatings, Invisible man, Elementary dating, It started with a sneeze, Pink tights & plenty of props (to neznamená, že ostatní jsou k zahození, všechno je to prostě paráda).... ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

Keď opakovane pozerám tento zostrih a smejem sa ako pri premiére, keď si uvedomím koľko úsilia a talentu stojí za ľahkým, akoby mimovoľným predvedením nejakého kumštu z hereckého remesla, potom mi úspech jeho skečov pripadá úplne prirodzený a zaslúžený. Mr. Beana je veľmi ťažké prirovnávať k niekomu inému. Skôr je možné, že neskôr budú vychádzajúce komické hviezdy posudzovať podľa vysoko nastavenej latky Mr. Beana. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • V desáté části "Pink Tights And Plenty of Props", kdy Rowan Atkinson předvádí jednotlivé varianty otravy jedem, se vinou špatného střihu najednou z jeho ruky vytratí nádoba, kterou celou dobu držel. (GordonCZ)

Reklama

Reklama