Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Empire of Dreams přináší komplexní pohled do zákulisí tvorby Star Wars. Více se věnuje starší trilogii a různým potížím, které předcházely vzniku prvních filmů. Jako bonus jsou jednotlivé části dokumentu proloženy několika dobovými trailery. (cubajz)

Recenze (33)

RichardLev 

všechny recenze uživatele

Teprve po shlédnutí tohoto filmu jsem si uvědomil, jaká je George Lucas ve skutečnosti osobnost. Natočil film, který se nikomu moc nechtělo točit, nikdo mu nevěřil a natáčení se nedařilo. Všechno bylo v té době proti němu, ale jen díky Lucasově odhodlání a víře se nakonec podařilo film dotáhnou do konce. Jak dopadlo, to snad všichni víme. První blockbuster v dějinách, ve své době nejvýdělečnější film v historii a značka, kterou zná dnes snad úplně každý. Je to příběh o vzniku legendy a každý fanoušek Star Wars by se na to měl podíval. Nebudu lhát - u dokumentu jsem se dojetím a pocitem nostalgie rozbrečel. Respekt Lucasovi. (I když ta nová trilogie se mu moc nepovedla) ()

toi-toi 

všechny recenze uživatele

Hlavným problémom dokumentu je jeho téma. Každý fanúšik dá vďaka zaujímavým behind scénam 5 hviezd. Spakruky, ako nič. Tvorcovia si to uvedomovali a stavili všetko na množstvo informácií, Skáču z témy na tému, bezhlavy no oduševnene. Pre fanúšika povinnosť. ()

Jacques-ds 

všechny recenze uživatele

Asi ten nejlepší "film o filmu", který jsem kdy viděl. Člověk by klidně skousl i delší stopáž, bez problémů i tří hodinovou. ()

Mr.Roman 

všechny recenze uživatele

Výborný dokument, ktorý je k fanúšikom mimoriadne štedrý, čo sa týka pozadia výroby "Impéria snov", rovnako ako aj materiálov z natáčania a produkcie, a zároveň excelentne spracovaný, takže si ho dokážu užiť aj ostatní. ()

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele

Hodně dlouhé, ale doslova jsem to hltal od začátku do konce. Povinnost pro SW fandy. Škoda, že to Lucas tak posral a z toho co budoval, už skoro nic nezbylo. Licence má kde jaká společnost, ale všechno to stojí většinou za hovno (viz. EA, Disney). 5* ()

Marty_cz 

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí dokumentu jsem dospěl k názoru, že studia, která odmítly Lucase, tak toho musí teď hodně litovat. Nádherný dokument, který nám umožňuje nahlédnout do kolébky SW. ()

Tribe 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí tohoto našlapaného dokumentu poznáte Star Wars z úplně jiné perspektivy. Povinnost pro všechny srdcaře. ()

lukas11the 

všechny recenze uživatele

Naprostá povinnost, pro každého SW fandu. A celkově film poslouží jako ideální učební pomůcka pro studenty filmařiny. Skvěle zpracovaný dokument. Během, kterého jsem se dozvěděl pár cenných poznatků ohledně své nejoblíbenější ságy. ()

Reklama

Reklama