Reklama

Reklama

Red Hot Chili Peppers živě v Slane Castle

(koncert)
  • Irsko Red Hot Chili Peppers: Live at Slane Castle
Hudební
Irsko, 2003, 102 min

Obsahy(1)

Red Hot Chili Peppers opět dokazují, že jsou na vrcholu kariéry. Koncert obsahuje 18 songů, včetně největších hitů jako Give It Away, Scar Tissue, Californication, Under the Bridge a By the Way. Skvělou atmosféru navíc dokresluje 80 tisíc fanoušků. (KlárkaS)

Recenze (54)

1mArc0 

všechny recenze uživatele

Srdce sa skladá z dvoch komôr, tou druhou bol John Frusciante. Red Hot Chilli Peppers nasmerujú týmto koncertom k svojím najlepším rokom, ktocré nemali ani v pôvodnej zostave i keď Jack Irons je geniálny bubeník. Č o sa týka zvuku je to výborne-kapela je tak dobre nazvučená, že aj keď si Flea prdne zo svoju basou tak je počuť. Čo napísať, Red Hot chilli peppers- vytiahli svoje najlepšie pecky, ktoré majú v ponuke tej doby. Každý jeden muzikant sa predvedie pri tomto koncerte. Každú pesničku čo hrajú sa idú ľudia zblázniť. O tom že Flea má fantastický jazz feeling okrem trubky je aj počuť v každej note, ktorú zahraje na palcoch. Tento koncert bohato postačí, že John Frusciante má omnoho väčší hlasový rozsah ako jeho kolega Thony Keidis. Kamera dobrá, zvuk bezchyby, kapela v ohni, ľudia šalejú. /90 %/ ()

Chasida 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších RHCP koncertů, jež jsem měl možnost slyšet. To nejlepší z jejich tvorby plus skvělá nová sóla. Tohle mi sedí! Sledovat všechny čtyři mistry při práci je navíc velká zábava. Je strašně povzbuzující a nabíjející vidět, jak je jejich hudba pohlcuje a jak skrze ně promlouvá. Tohle není kapela, co hraje promárně pro peníze. Pánové Kiedis&Frusciante&Smith&Balzary hudbou žijí a to je moc dobře! ()

Reklama

Lyžař 

všechny recenze uživatele

Seč mám tento koncert "pouze" na DVD (tady by se opravdu hodila HD kvalitka), Red Hoti zde jsou ve vrcholové formě a sestavě. Za několik málo měsíců dorazí i k nám do Čech, tam holt nesmím chybět. Když Slane Castle srovnám s novější věcičkou - Rock in Rio - tady to jsou ti klasičtí, které jsem poslouchal v pubertě. Záznam z Ria už ukazuje kapelu v lehce posunutějším světě. Jiné účesy, jiné výrazy..ale stále staří dobří..Red Hoti.. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Počas sto minútového vystúpenia odoznejú tieto skladby: Intro; By the Way; Scar Tissue; Around the World; Maybe; Universally Speaking; Parallel Universe; The Zephyr Song; Throw Away Your Television; Havana Affair (Ramones cover); Otherside; Purple Stain; Don't Forget Me; Right on Time; Can't Stop; Venice Queen; Give It Away; Californication; Under the Bridge; The Power of Equality; Outro. Kapela ich odohrala v zložení: Flea - basgitara; John Frusciante - gitara, vokály; Anthony Kiedis - spev; Chad Smith - bicie nástroje. Úchvatný, energický funk rock. "Red Hot Chili Peppers: Live at Slane Castle" je jeden z najlešpích koncertných záznamov, čo som kedy videl. ***** ()

Hoonza 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších koncertů, který Papričky odehrály, navíc bravůrně natočený a ozvučený. Jak už je při jejich koncertem zvykem, nechybí ani improvizace, které tato kapela zvládá naprosto úžasně - hlavně ten jam na začátku, při něm mi jde mráz po zádech... Setlist: Intro jam By The Way Scar Tissue Around The World Universally Speaking Parallel Universe Zephyr Song Throw Away Your Television Havana Affair Otherside Purple Stain Don't Forget Me Right On Time Can't Stop Venice Queen Give It Away Californication Under The Bridge Power Of Equality ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Na koncertě kapela hraje vyjma singlu „Havana Affair“ skladby z alb „Blood Sugar Sex Magic“, „By the Way a „Californication“. (96petrol)
  • Skladba "Soul to Squeeze" musela byť z koncertu vystrihnutá, pretože Johnovi Frusciantemu sa počas nej roztrhla struna na gitare. (eurika)

Reklama

Reklama