Reklama

Reklama

Světlo ve tmě

  • Velká Británie Half Light (více)

Obsahy(1)

Život Rachel Carlson (Demi Moore), úspěšné autorky thrillerů, naprosto změní tragická událost: její pětiletý syn nešťastnou náhodou utone. Rachel se rozhodne změnit životní styl a odstěhuje se na odlehlou chatu na skotském pobřeží. Zde však zůstává sama napospas své osamělosti a děsivým představám. Přestává rozeznávat, co je realita a co halucinace, a nakonec bude muset bojovat, aby si zachránila holý život. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (99)

Faye 

všechny recenze uživatele

V ústraní osamoceného domku na pláži, poblíž malé rybářské vesničky se autorka bestsellerů snaží překonat své trauma. Smířit se s tragickou smrtí svého syna, následným rozpadem manželství „nezavřel branku“ a chtěla by dokončit svoji knihu. Jenže události, které následují, znamenají konec klidu, který tak hledá. Opravdu ti lidé, které poznala, se kterými se vídá, existují? Podivná žena, která ví o tragedii víc než je možné, strážce majáku? Má se bát jich nebo sebe? Proč se jí zjevuje syn? Komu a čemu má věřit? Tak nevím. S tímhle filmem jsem se nějak nesešla, možná jsem nebyla ve správném rozpoložení, ale přišel mi studený jako to moře. Nicméně 3* dám. ()

xkupka07 

všechny recenze uživatele

Mně seto velice líbilo(večer jsem to musel vypnout a dodívat se až za světla, ikdyž to přímo horror není), ale zase na druhou stranu nic nového. Krásne prostředí.které ale mnohem lépe vystihli ve filmu Ostrovní zprávy, a téme smrti někoho blízkého a následny postraumatický stav zde již byl bezpočetně krát. Mile překvapila "striptýzova herečka" Demi Moore. ()

Reklama

nunka 

všechny recenze uživatele

Svetlo vo tme s preplastikovanou Demi som šla pozerať s očakávaním dobrého romantického thrilleru a nakoniec sa z toho vyklul čudesný horor...a ja som s vypleštenými očami celý čas mačkala paplón a bola uzlíček nervov miesto užívania si!!! ..miestami bol dej tak pútavo nasnímaný plus nádherné vizuálne prostredie, že som už MUSELA dopozerať... hororové klišé na mňa fungovalo stopercentne a podarilo sa mi bojácne nainfikovať aj ďalšieho užívatela csfd (že jojinecko:))...ku koncu však celý príbeh vyznel akosi zdevastovane, so znáškou logických chýb...taký nejaký narýchlo zbúchaný a nedokončený. Keby nebolo tej nádhernej hudby, ktorá splývala s panenskosťou prírody, zaručene znižujem hodnotenie. ()

Damiel 

všechny recenze uživatele

Podivný film, který neví, čím chce pořádně být. Nejdřív to vypadá jako vztahové drama, pak to nabírá nádech melodramatu či romantického dramatu, aby se to zase změnilo v mysteriózní thriller, který vyústí v akční béčko. To prostupuje jemný duch tajemna, ale jednotlivé výše zmíněné díly jsou natolik nekompatibilní, že to prostě nesedí dohromady. je to jako puzzle stavěné ze čtyř stavebnic najednou. A ani demi už není, co bývala... ()

MIGHTTREE 

všechny recenze uživatele

Demi Moorová je další tajná láska, kterou jsem si hluboko uzamkl a nedám na ni dopustit. Tohle dramičko jsem si pouštěl již dvakrát po několika letech. Jak už všichni dobře víte, tenhle žánr je mým favoritem... Dokážu ocenit každý skvělý námět a přenesu se přes malé i větší chyby a vychutnávám si filmy bez zbytečných hledání chyb. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (23)

  • Stejně tak jako filmová postava Rachel, zůstala herečka Demi Moore v rekreační pronajaté chatě Trearddur Bay po celé filmování v lokaci Anglesey. (Lynette)
  • Filmování probíhalo na podzim roku 2004. (Lynette)
  • Skladatel Brett Rosenberg, který zkomponoval hudbu k filmu, je bratr režiséra Craiga Rosenberga. Jejich otec Ron Rosenberg hraje na soundtracku na klavír v písni "The Cottage". (Lynette)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno