Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvacetiletá Nico (Julie Fournier) je rozmazleným dítětem curyšského "zlatého pobřeží" - dcera bohatých rozvedených rodičů, jejíž život se skládá z nekonečných večírků, konzumace kokainu a příležitostného modelingu. Její nejlepší kamarádka Wanda (Zoe Miku) pochází z chudého předměstí a vydělává si peníze prostitucí pro luxusní escortní agenturu. Život Nico se změní ve chvíli, kdy poznává zpěváka rapové kapely Paca (Carlos Leal), který je syn španělských emigrantů a vyznává hodně nezávislý a nekonvenční životní styl. Nico by ráda žila normálním životem se svojí novou láskou, ale díky své naivitě a neochotě pro změnu cokoliv udělat, se její osud nezadržitelně blíží k tragickému konci. (Sofia)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Lukadlo 

všechny recenze uživatele

Ano, jak už bylo řečeno, děj byl místy předvídatelný, ale není náš život občas takový? V reálném světě taktéž neočekáváme, že narkoman přestane brát drogy a již se k nim nikdy víc nevrátí, drogoví dealeři budou hodní, a nakonec se všichni budeme mít rádi. Musím ale dodat, že snímek má s kreslenou Sněhurkou víc než dost společného, nejen zasněženou krajinu a anglický název Snow White (jak se mimo jiné říká kokainu). ()

Sofia 

všechny recenze uživatele

Film s hodně hořkým nádechem semílající všechna možná aktuální témata - drogy, prostituci, život bohaté švýcarské mládeže, život rapové kapely na turné, tématiku přistěhovalců...vizuální zpracování je velmi zajímavé (hodně barevné, spíše klipovité sekvence), obsah už trochu pokulhává - dialogy jsou předvídatelné a všechny postavy klišovité - drogoví dealeří jsou zlí apod. Zaujal mě název filmu - referuje jak ke Sněhurce, tak i ke kokainu a nakonci i k zasněženým vrcholkům Alp. ()

Reklama

Galerie (13)

Reklama

Reklama