Reklama

Reklama

Hoši z Bristolu

  • USA Bristol Boys
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Americká kriminální komedie vychází ze skutečného příběhu. Vypráví o vzestupu a pádu skupiny dealerů marihuany z předměstí Bristolu, kteří byli zatčeni a uvězněni v roce 2001. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

bolf!k 

všechny recenze uživatele

prumerne natocena ,,krimi´´ podle skutecne udalosti ktera me zabavila ale na druhou stranu mi dech nevyrazila...kazdopadne zajimava Davidova prvotina se kterou vylozene nezklamal ()

Bast 

všechny recenze uživatele

Původně jsem tenhle film chtěla vidět jen kvůli názvu a to konkrétně kvůli městu, kde se děj odehrává - Bristol. Jenže jsem si myslela, že je to Bristol v Anglii a on je to zatím Bristol někde ve Státech... No co už... :o) Každopádně fakt netuším kdo přišel na to, že je tenhle film komedie... ()

Reklama

fraktal 

všechny recenze uživatele

Příběh "dobrých hochů" - jak ho mohli vidět oni. Takový příběh ze sousedství, a s (mnoha) morálními poučeními k tomu: *** drž hlavu dole, nevyčnívej (rychle vzůhu znamená že dolu poletíš ještě rychlej!) *** jsi-li v něčem dobrý, neser se jinam (a važ si moudrých rad) *** nemíchej do bussinesu (dealování) zábavu (užívání) Ač takřka v televizní kvalitě (zejm. na obrazu i zvukové lince je to znát), leč příběh to bohatě vynahrazuje - ač se tedy nekonají žádné (ani akční, ani CGI) orgie, ač tu vše již 101x bylo, velice příjemně se na to celé čumí, ba mám dokonce i pocit, že jsem si něco odnesl. ()

bogomira 

všechny recenze uživatele

Nevím, kde přišel distributor k dojmu, že je to komedie. Příběh podle skutečné události. Partička mlaďasů postupně rozjede kšeft s drogami a jak to všechno pokračuje a jak to skončí. ()

Reklama

Reklama