foto

David Zayas

  • nar. 15.8.1962 (55 let)
    Ponce, Portoriko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

David se narodil v Portoriku, poté byl vychováván v Bronxu. David byl milovník filmů už od raného dětství, což na něho mělo velký vliv. Po absolvování vysoké školy nastoupil do Air Force a poté pokračuje v kariéře newyorského policisty, aby uživil svou rodinu.

Davidův talent byl brzo rozpoznán a objevil se v mnoha divadelních hrách, stal se členem divadla Labyrint. Získává role ve filmech, mnohdy role policistů, které mu seděly. David dospěl k bodu, kdy si uvědomil, že herectví je povolaní, které by chtěl vykonávat a tak skončil s policií a dále se věnoval výhradně filmům. Poprvé se výrazně zviditelnil rolí vězně Enriqua Moralese v seriálu OZ vysílaného na HBO.

V současnosti hraje nejčastěji na Broadwayi, v televizních seriálech a propůjčuje svůj hlas kresleným filmům a dokonce i videohrám. Hraje divadelní hru East Orange od autora Stephena Adly Guirgise. Jedná se o skvělou příležitost zahlédnout Davida na jevišti. Nejznámější role současnosti je postava dobrosrdečného detektiva Angela Batisty v úspěšném seriálu DEXTER.

Elvyn George "Ignus.cz" Badelita

Herecká filmografie

Filmy

2018 Blanco (TV film)
2017 Human Factor
Lost Cat Corona
Mladí Titáni: Jidášova smlouva
2016 Tallulah
The Lennon Report
11:55
2015 The Wannabe
2014 Annie
Ride
2013 Jodi Arias: Dirty Little Secret (TV film)
Samuel Bleak
2012 Junction
2010 Expendables: Postradatelní
Kouč
Skyline
13
2009 Burning Mussolini
Flying By
Probuzení
2007 Divoši
Michael Clayton
2006 Po stopách 11. září (TV film)
16 bloků
2005 Angel (TV film)
Fiesta del chivo, La
Hoši z Bristolu
Tlumočnice
2004 Brooklyn Bound
Jailbait
2003 Anne B. Real
Neporažený (TV film)
2002 Washington Heights
2001 Gentleman's Game, A
Sam the Man
Vtip (TV film)
2000 Temná zákoutí
1999 Počítání mrtvých
1998 Above Freezing
Bleach
Druhá nebo první
Hráči
Ohrožené město
O.K. Garage
Poprava
1997 Lena's Dreams

TV seriály

2017 The Guest Book (TV seriál)
Story Three (E03)
Bloodline (TV seriál)
Part 33 (S03E10)
Part 32 (S03E09)
Part 31 (S03E08)
další epizody (7)
2016 Shut Eye (TV seriál)
Bloodline (TV seriál)
Part 23 (S02E10)
Part 22 (S02E09)
Part 21 (S02E08)
další epizody (8)
Černá listina (TV seriál)
Esteban (No. 79) (S04E01)
2015 Gotham (TV seriál)
All Happy Families Are Alike (S01E22)
The Anvil or the Hammer (S01E21)
Under the Knife (S01E20)
další epizody (7)
Jak prosté (TV seriál)
Stíny minulosti (S04E01)
2014 Gotham (TV seriál)
Penguin's Umbrella (S01E07)
Viper (S01E05)
Arkham (S01E04)
další epizody (4)
Saint George (TV seriál)
2013 Černá listina (TV seriál)
Frederick Barnes (No. 47) (S01E07)
Deception (TV seriál)
Stoupenci zla (TV seriál)
Vina (S01E10)
Dexter (TV seriál)
Pamatuješ si ty zrůdy? (S08E12)
Ten starý Dexter (S08E11)
Sbohem, Miami (S08E10)
další epizody (12)
2012 Grimm (TV seriál)
Leave It to Beavers (S01E19)
Lovci zločinců (TV seriál)
Super (S01E11)
Dexter (TV seriál)
Nový začátek konce (S07E12)
Vidíš to, co já? (S07E11)
Zodpovědní dospělí (S07E10)
další epizody (12)
2011 Dexter (TV seriál)
Konec světa (S06E12)
Řekni to mé ruce (S06E11)
Svědkův učeň (S06E10)
další epizody (12)
2010 Dexter (TV seriál)
Velká ryba (S05E12)
Vážný svinstvo (S05E11)
Na začátku (S05E10)
další epizody (12)
2009 Dexter (TV seriál)
Už je po všem (S04E12)
Dobrý den, Dextere Morgane (S04E11)
Ztracení chlapci (S04E10)
další epizody (12)
2008 Dexter (TV seriál)
Chcete si vzít Dextera Morgana? (S03E12)
Rozlučka (S03E11)
Jít svou vlastní cestou (S03E10)
další epizody (12)
2007 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Dexter (TV seriál)
Britská invaze (S02E12)
Na nejbližší odbočce zahněte vlevo (S02E11)
Tajemství domu Morganů (S02E10)
další epizody (12)
2006 Dexter (TV seriál)
Volání krve (S01E12)
S pravdou ven (S01E11)
Vidět rudě (S01E10)
další epizody (12)
Vražedná čísla (TV seriál)
Projekt Brutus (S03E10)
2003 Andělé v Americe (TV seriál)
Oz (TV seriál)
4giveness (S06E05)
A Failure to Communicate (S06E04)
Sonata da Oz (S06E03)
další epizody (5)
2002 Oz (TV seriál)
Impotence (S05E08)
Good Intentions (S05E07)
Variety (S05E06)
další epizody (8)
2001 UC: Undercover (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Oz (TV seriál)
Famous Last Words (S04E16)
Even the Score (S04E15)
Orpheus Descending (S04E14)
další epizody (8)
2000 Beat, The (TV seriál)
Oz (TV seriál)
A Town Without Pity (S04E07)
A Word to the Wise (S04E06)
Gray Matter (S04E05)
další epizody (5)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1998 Trinity (TV seriál)
1997 Feds (TV seriál)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace