Reklama

Reklama

Shutter

  • USA Shutter: They Are Around Us (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Mladý fotograf se svou přítelkyní patrají po příčině tajemných stínů na fotografiích nafocených po tragické události. Zanedlouho zjistí, že není úniku. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (309)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Hrozně uspávací! U hororu je něco takového vždycky průser, co si budeme povídat... Pro třetí rudou hvězdu jsem se nakonec rozhodnul díky bezvadnému konci - kdo by tvrdil, že ho nezamrazilo, bude si jen lhát do kapsy. Dále určitě stojí za zmínku perfektní herecké výkony mladého páru a solidní začátek včetně expozice vybraných duchařských fotografií. Zde ale veškeré kvality snímku, zdá se, končí, protože od té chvíle jsem již pravidelně každých pět minut sledoval hodinky. A docela mě štve, že mě nenapadá nic, čím by se dala ta druhá půlka vylepšit, aby to tolik nedrhlo... ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Průměrná asijská duchařina s dlouhovlasým bubákem, co nemá klidu po smrti. Tedy ne že by byl po smrti bubák, nýbrž tělo, co kdysi duch, a nyní bubák, obýval. Film staví na lekačkách, při kterých se tříská do puklic, aby divák nadskočil co nejvýše. Jenže s každou další scénou se napětí vytrácí a lekačky přestávají fungovat. Přesto pár scén potěší, zjm. ty, kde se napětí vytváří - úprk v autě, hledání bubáka pomocí polaroidu v bytě, pátrání mezi mrtvolkami naloženými v lihu. Ovšem umyvadlová scéna byla k pousmání. K tomu si ještě překladatel titulků popletl kudlanky se sarančaty, což je trestuhodné... Zlatá stará gotika. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,NĚKDY DUCH ZŮSTANE S TÍM, KOHO MILOVAL.“..... /// Když v Thajsku sejmete auťákem osobu a necháte ji svýmu osudu, vleze vám ta svině do foťáku a dokurví vám negativ (a teda i fotky). Až později zjistíte, že je furt lepší, dokuď je ve foťáku, než třeba v komoře (pro debily - foto komoře) a romantici ocení tu sílu lásky ,,až za hrob“. Na místě je otázka: Má mě další z řady ošklivých strašících děvčátek čím překvapit? MÁ! Šikmovokej originál lepší americký verze (kterou tímto zdravím a ubírám jí hvězdu). Příběh je taková ta klasika, ale pár hustejch okamžiků (kdy mi po těle neběhal jen mráz, ale snad všichni Ukrajinci z mrazíren)(spolu s ňějakou černovlasou sviní, čumící mi z vany) říkaj, že tohle strašeníčko je hodný doporučení. I když uznávám, že ty 4* jsou kapku přestřelený..... /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Miluju parafráze český lidový tvořivosti. Klíště na svoji šanci čekalo dost dlouho! 2.) Su blázen do strašidelných fotek. 3.) Kurevsky mě bolí za krkem. 4.) Thx za titule ,,JAHA“ a ,,marous“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ **** ()

molotov 

všechny recenze uživatele

Nemám rád horory. Bojím se. Jsem posera, já vím. Zase po půl roce jsem si pustil horor a mám zase na rok vybráno. Kdybych nebyl před filmem, nevím, jak by to dopadlo. Snažil jsem si dělat z filmu legraci, zkoušel všechno možný, pak ale začala hrát strašidelná hudba, pohled do zrcadla a já byl zase hotovej. I když vím, že to přijde, stejně sebou vždycky cuknu. A čistit zuby si teď rozhodně nepůjdu, to bych totiž musel odejít z pokoje, projít několika tmavými místnostmi a ještě se dívat do zrcadla, na nic z toho už nemá nervy. A ta závěrečná pointa, bože, to je naprosto geniální nápad. Opravdu. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Je sakra pravda že priateľom z východu je jedno, že varia z tých istých prísad a len výsledok je vždy iný a len dobrý kuchár dokáže pripraviť chutnú porciu. Ale keď je po tom taký dopyt. Nemôžem uprieť istú nudu od začiatku filmu, ktorá pominula asi v polke s prvou pointou, no Shutter patrí rozhodne k nadpriemeru vďaka zručným ľakacím scénam a poctivou dávkou poínt. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Když si Tuna a Jane prohlížejí fotografie připevněné na zdi, můžete si všimnout zvětšené fotografie ducha stojícího u regálů s knihami a stoly v popředí. Jedná se o fotografii pořízenou v Knihovně Willard ve státě Indiana v USA. (TomikZlesa)
  • V noci při cestě autem, po scéně na WC, mají hlavní hrdinové svítící obě světla. Ačkoliv o ně přišli při nehodě v úvodu filmu. (Michalechal)

Reklama

Reklama