Reklama

Reklama

Heavy Metal 2000

  • Kanada Heavy Metal 2000 (více)

Obsahy(1)

V tradici kultovniho sci-fi filmu HEAVY METAL přichází ještě drsnější pokračování s názvem HEAVY METAL 2000. Když se dostane vesmírnému pirátovi Tylerovi do rukou klíč od komnaty nesmrtelnosti, stane se z něj vraždící psychopat připravený zničit všechno a všechny kdo se mu připletou do cesty. Po jeho spustošení klidné planety Eden povstane z prachu popela mstitel aby zničil zlého Tylera, zachránil unesenou sestru a opět nabyl klíč k nesmrtelnosti. V tomto neobyčejně zajímavém a drsném filmu uslyšíte řadu známých rockových skupin. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (41)

Tom_Lachtan odpad!

všechny recenze uživatele

" Smrtelnost je na hovno, nesmrtelnost je na hovno, všechno je na hovno " - ano, je, a nejvíc na hovno je tenhle film, vážně, bez přehánění, tam kde byl první povídkový film alespoň trochu zábavný, tady přijde nechutná céčkovost scifi a fantasy osmdesátých let... Nenašel jsem snad jediný pozitivní fakt na celém filmu, který trpí mimo jiné nechutnou sestupnou tendencí kvality, takže jsem ke konci (a teď si nedělám srandu) napůl roztrhal a rozkousal svoje pantofle, tak špatnej ten konec je! Nechápu, proč se tam na několika místech nas***a animace 3d modelů, který vypadá jako Daniel Nekonečný po plastice nosní přepážky. To že scénář je snad ten nejhorší rádoby vědeckofantastickej brak nemá cenu rozebírat, jen mi řekněte, kterého zhuleného, prokrastinujícího vegana napadlo pojmenovat hlavního padoucha Tyler. Vážně?! TAYLER?!?! Třesu se strachy!!!!! Prostě... Kristalickej Odpad, jsem nebetyčně rozlícen nad výplody űberpráce některých "tvůrců... ()

J. T. Kirk 

všechny recenze uživatele

V porovnání s filmem Heavy Metal z roku 1981 je to naprostá pí*ovina. Já jsem se to snažil brát trošku samostatněji a došel jsem k názoru, že to opravdu pí*ovina je, ale né zas až taková a dá se na to vydržet tu hodinu a půl dívat. Škoda jenom, že tomu nedali jiný název, protože spojovat to s tak skvělým filměm je docela sebevražda. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Moje chyba...šel jsem po původním snímku z roku 1981 a aniž by si toho všimnul do ruky se mi dostalo tohoto nedochuceného sequelu. Jak už jsem se zmínil, doposavad jsem neměl tu čest s zřejmě legendárním animovaným scifi, rok 2000 mne však jednoznačně zklamal. Samozřejmě nemohu porovnávat, i tak si ale troufnu si tvrdit a vsadím na to levou ledvinu, že původní met-fi bylo kvalitativně trochu jiná galaxie....jinak by k přídomku "legendární" asi těžko mohlo přijít. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Neviem, kto prišiel s nápadom miesto antológie nakrútiť jeden celovečerný film, ale výsledok je strašná slabota. Celý ten energický drive prvého Heavy Metalu je preč, je to len jedno nudné, fádne sci-fi, ktoré prekoná aj treťotriedne japonské anime a ktorého (občas hnusne digitálna) animácia je niekoľko líg za prvým Heavy Metalom, ktorý geniálne preniesol estetiku brakových komiksov na plátno. ()

Spock 

všechny recenze uživatele

Kreslený příběh, který mě bohužel nijak výrazně nezaujal. Neviděl jsem jeho staršího bratra a tak jsme ani nemohl nostalgicky zavzpomínat na první díl a snad přimhouřit oko. Každopádně je pro mě Heavy Metal 2000 podprůměrným kresleným filmem, který diváka nezaujme ani příběhem ani zpracováním. Snad až na pár vcelku vtipných hlášek a situací. Pokud hledáte kvalitní anime hledejte jinde. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (4)

  • Spolu z filmem byla vydána i videohra pod názvem Heavy Metal FAKK2. Hra se odehrává až po událostech tohoto příběhu. (Terva)
  • Na soundtracku zazní osmnáct písní. Mimo jiné i píseň "Immortally Insane" skupiny Pantera. (Terva)
  • Film je sice z části natočen jako pokračování příběhu Heavy Metal (1981) podle stejnojmenného komiksového časopisu, ale zde je více využit grafický román "Melting Pot", od trojice Kevin Eastman, Simon Bisley a Eric Talbot. (Terva)

Související novinky

S Fincherem to bude metal

S Fincherem to bude metal

18.03.2008

Black? Death? Thrash? Ne, klasický Heavy Metal. Zapomeňte však na tvrdé kytarové riffy, David se nevrací k režírovaní hudebních videoklipů. Tohle vlastně nemá s muzikou vůbec nic společného. Heavy… (více)

Reklama

Reklama