Reklama

Reklama

VOD (1)

Pověst Grey Sloan ohrožují vážná obvinění. (Disney+)

Recenze (3)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedeme dál a znovu si dokazujeme, že o osudovost, velmi dobře napsané dialogy, emoce, jiskření i o napětí není nouze. Tentokrát pacient s nádorem, který mu zásadně znetvořil tvář, poskytne půdu pro rozvíjení (uklidnění) předešlé kauzy sexuálního obtěžování, ve kterém sehraje svou roli operující Meredith i Jackson. Další zdá se zajímavé linie se rozvyprávějí u (pěstouna) Owena a (budoucího ženáče) Alexe. ()

Kacitr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Do nemocnice se vrací Olivia! Stará známá tvář z prvních dílů seriálu. Samozřejmě dojde na setkání s Alexem, který z toho není dvakrát nadšený. Sofii se stýská po mamince a myslím si, že začíná být zřejmé, kdo nás ve finále sezóny opustí. ()

Reklama

Caszidy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokračuje se v tématu načrtnutém v minulé epizodě. To se nakonec vyřeší podle mne až přehnaně srdceryvným a uctivým způsobem, ale američani jsou holt trochu jiný národ. Je otázkou, co se vyklube ze samaritánského kroku Amelie. Jinak jak je vidět, tvůrci nám "díky" veselým sušenkám z předchozí epizody, "vyrobili" z jednoho ze stážistů padoucha, přičemž tahle linka by měla pokračovat hned v dalším díle. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama