foto

Justin Chambers

  • nar. 11.7.1970 (48 let)
    Springfield, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Justin W. Chambers se narodil 11. července 1970 ve Springfieldu v Ohiu. Má bratra-dvojče, který se jmenuje Jason. Dále má tři starší bratry a dvě sestry. Jeho kariéra začala díky modelingu. Pracoval pro značky Calvin Klein, Armani a Dolce & Gabbana. Procestoval Evropu, Japonsko a USA.

Poté, co se rozhodl věnovat herectví, se přestěhoval do New Yorku, kde čtyři roky studoval na H. B. Studios. Objevil se v několika filmech a seriálech jako například JAG, ODLOŽENÉ PŘÍPADY, SVATBY PODLE MARY (kde si zahrál po boku Jennifer Lopez) nebo třeba MUŠKETÝR. Slávu mu však přinesla až role v celosvětově úspěšném seriálu CHIRURGOVÉ. Ztvárnil zde postavu Alexe Kareva, ambiciózního a snaživého rezidenta.

Chambers je od roku 1993 ženatý s Keishou Chambers, se kterou má pět dětí: Isabellu, dvojčata Mayu a Kailu, Evu a Jacksona. Společně žijí v Los Angeles. Na začátku letošního roku byl Chambers dobrovolně hospitalizován na UCLA Medical Centre kvůli opakující se poruše spaní a vyčerpání. Kliniku opustil o dva dny později.

Nuala

Herecká filmografie

Filmy

2018 Someone You Know
2013 Liga spravedlivých: Záchrana světa
Zlomené město
2008 Dům na špatné adrese
2007 Come Rain or Come Shine: From Grey's Anatomy to Private Practice (TV film)
Grey's Anatomy: Every Moment Counts (TV film)
2005 Southern Belles
Zodiak
2004 The Secret Service (TV film)
2003 For Which It Stands
2002 Duševní slepota (TV film)
Leo
2001 Mušketýr
Svatby podle Mary
1999 Nespoutaná volnost
Seasons of Love
1997 Rose Hill (TV film)
1996 Ohnivé žně (TV film)

TV seriály

2018 Chirurgové (TV seriál)
All of Me (S14E24)
Cold As Ice (S14E23)
Fight For Your Mind (S14E22)
další epizody (15)
2017 Swedish Dicks (TV seriál)
A Thief Amongst Us (S02E01)
Chirurgové (TV seriál)
1-800-799-7233 (S14E09)
Out of Nowhere (S14E08)
Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story (S14E07)
další epizody (24)
2016 Chirurgové (TV seriál)
Ty jsi nic neudělal (S13E09)
Místnost, kde se to děje (S13E08)
Proč mě chceš změnit teď? (S13E07)
další epizody (25)
2015 Chirurgové (TV seriál)
Co jsme ztratili v ohni (S12E08)
Něco proti tobě (S12E07)
To, co o mně nikdo neví (S12E06)
další epizody (24)
2014 Chirurgové (TV seriál)
Riziko (S11E08)
Mohli bychom začít znovu, prosím? (S11E07)
Bez a konce a začátku (S11E06)
další epizody (20)
2013 Chirurgové (TV seriál)
Bojuj za svá práva (S10E12)
Člověk na Měsíci (S10E11)
Někdo, koho jsem znala (S10E10)
další epizody (27)
2012 Chirurgové (TV seriál)
Utíkej, holka, utíkej (S09E09)
Nebezpečná soutěživost (S09E08)
Má to tak být (S09E07)
další epizody (24)
2011 Chirurgové (TV seriál)
Noc byla temná (S08E09)
Srdce v krabici (S08E08)
Trenére, postavte mě (S08E07)
další epizody (21)
2010 Chirurgové (TV seriál)
Napospas živlům (S07E10)
Dobré ráno, dobrou noc (S07E09)
Přetlak lidského těla (S07E08)
další epizody (24)
2009 Private Practice (TV seriál)
Ex-Life (S02E16)
Chirurgové (TV seriál)
Horečka svátečních nocí (S06E10)
Vzpomínky na minulost (S06E09)
Operace k narozeninám (S06E08)
další epizody (24)
2008 Chirurgové (TV seriál)
Já, jenom já (S05E10)
V půlnoční hodině (S05E09)
Vzájemně spjati (S05E08)
další epizody (17)
2007 Chirurgové (TV seriál)
Marná pomoci snaha 2/2 (S04E10)
Marná pomoci snaha 1/2 (S04E09)
Věčně mladí (S04E08)
další epizody (25)
2006 Chirurgové (TV seriál)
Blízká setkání lidského druhu (S03E10)
Od šeptání po vřískot (S03E09)
Zářit štěstím (S03E08)
další epizody (25)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Anatomie Vánoc (S02E12)
Samota (S02E11)
Čeho je moc, toho je příliš (S02E10)
další epizody (21)
2003 Odložené případy (TV seriál)
Pobožní lidé (S01E04)
Prášek (S01E02)
Když hradba povolí (S01E01)
1998 Ranč v údolí (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)

TV pořady

2003 Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace