Reklama

Reklama

VOD (1)

Lékaři se účastní svatby Alexe a Jo. (Disney+)

Recenze (3)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V bohatství i chudobě, v nemoci i ve zdraví. Plánovala se jedna, nakonec nás v závěrečném díle třinácté série čekají hned tři svatby. Víc netřeba prozrazovat, tentokrát bez nějaké zásadní tragédie, což je vlastně nakonec dobře. Uvidíme, které postavy se opravdu nevrátí. Některých by byla velká škoda, jako tehdy Dereka. ()

Kacitr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale to né. Nechci se loučit s dalšími oblíbenci. Svatba Alexe a Jo neprobíhá podle plánu (co tady v tomto seriálu ano, že), ale nakonec se přeci vezmou. A nejen oni. Taky se vrací Teddy - a její návrat jistě nebude jen tak. ()

Reklama

Caszidy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední epizoda překvapivě povedené a kvalitní už neuvěřitelné čtrnácté řady Greys Anatomy se taktéž podařila. Mne osobně více než potěšilo, že Shonda tentokrát nekončila katastrofou (tedy skutečnou katastrofou, protože zobrazená svatba by se tak také někým dala nazvat). Rozloučili jsme se s Arizonou a April, které bohužel budou do budoucna hodně chybět. Vrací se sice Teddy a s ní očividně i nový milostný trojúhelník, nicméně nevím, jestli zrovna ona dokáže odcházející dvojici nahradit. ()

Galerie (83)

Reklama

Reklama