Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh o Benovi a Cassie a jejich společné cestě napříč státy za svými sny i životem. Kalendář ukazuje 60. léta minulého století a dvanáctiletý chlapec Ben sedí sám s knížkou v motorestu svých rodičů kdesi v liduprázdné části Spojených států. Svoje rodiče už ale ztratil, nevěnují se mu a ignorují ho. Matka je až chorobně závislá na filmech, filmových hvězdách a občas na nějakému opraváři, který ji v domě rozptýlí, přičemž Benovu otci je to jedno. Jeho vášní je starost o loď, kterou staví a opečovává. Jednoho deštivého večera vstupuje do Benova života nehoda a mladá dvanáctiletá blondýnka Cassie, která právě při nehodě u motorestu přijde o celou svoji rodinu. Při návratu z nemocnice si Cassie u sebe nechávají Benovi rodiče, jen na nějakou chvíli. Mezi oběma dětmi vznikne zvláštní pouto. Ben s Cassie bez povšimnutí opouštějí domov a vydávají se do Baltimoru za Cassiinou tetou a jejím mužem. Tam, kde nachází relativní štěstí Ben, ztrácí Cassie pojem reality a její konání jí vede až do dětské psychiatrické léčebny. Ve chvíli, kdy vychází najevo, že by Cassie mohla zůstat hospitalizována i nadále, rozhodne se jí Ben pomoci. (MartinezZ)

(více)

Diskuze

Nathaka

Nathaka (hodnocení, recenze)

Kdo říkal, že konec je předvídatelný? To je nesmysl. Já neměl šajn. Ani během té scény, kdy ji osvobozoval z blázince, jsem si pořád nebyl jistý, jestli se Cassie náhodou nerozhodne tam zůstat, protože se tak tvářila. A on happy end. Mě teda docela překvapil (ne že by zklamal, happy endy mi nevadí).

Kacitr

Kacitr (hodnocení, recenze)

Teď jsem to kontrolovala, stále nic ... ještě počkám týden, jinak posílám znovu ... do třetice všeho dobrého i zlého ;)

Kacitr

Kacitr (hodnocení, recenze)

seko0408: Tak jsem je poslala znovu, uvidíme ;) teď jen čekat a doufat že to vyjde =)

seko0408

seko0408 (hodnocení, recenze)

Kacitr:  skus ich dat tam este raz,  ti co tie fotky schvaluju nestihaju proste a nekedy proste neschvalia a ani nnepozru. ovsem nechcem nikoho urazit ale zrejme to tak je.  ten link poznam ale aj tak dik :)

seko0408

seko0408 (hodnocení, recenze)

vidim v galerii pekne screeny. Ked som hodnotil ten film, este tu neboli. A ta kvalita zlosti aj mna :(   ... a strasne ! :/

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

Nevím, co se ke mě dostalo za verzi, ale má to 1,3GB, 704x400, zvuk v AC3 a obraz jak z nějakého vyšisovaného DVDscreenru - hlavně že to má AC3 zvuk...

Norzog

Norzog (hodnocení, recenze)

To by mne zajímalo, kde se dá sehnat něco lepšího jak ten camrip...

kuky1994

kuky1994 (hodnocení, recenze)

prosim poslite m i nekdo link na tento film kde si ho mam stahnut prosimmm

Reklama

Reklama