Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zemědělec Kárl z Východního Friska má v životě dvě lásky. Krávy, kterým se právě chystá za naspořené peníze koupit automatickou dojičku, a pop star Lindu Lou, které už roky posílá obdivné dopisy, aniž by se jedinkrát dočkal odpovědi. Až jednou pošťák doručí její podepsanou fotografii adresovanou z Ibizy. Kárl na nic nečeká, sedá na vypůjčené kolo a míří na slunný ostrov, kde si toho léta daly sraz ty nejžhavější a taky nejvypočítavější dámy z celého Německa! (dopitak)

(více)

Recenze (4)

anderson 

všechny recenze uživatele

Nemecká "sexi" komédia s playmate BEA FIEDLER. Kedysi odvysielané so slušným slovenským dabingom na STV. Núúúúúúúúda. :-) (21.8.2008) ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Je na co koukat (dámy se ve velké většině promenují nahoře bez), a díky Karlovi a jeho vtípkům ("Pane vrchní, v mé polévce plave moucha." "Ukažte, maličká, vždyť ty ses tam málem utopila." "Pane vrchní, v té mojí je vlas." "Tak ten můžete s klidem sníst, kuchařka jich má dost." "Co nám pane vrchní doporučíte?" "Jiný lokál.") se OBČAS i zasmějete, v součtu je to ale strašná ptákovina, přesně jak by se podle plakátů, názvu, roku a místa výroby dalo čekat. Mimochodem, i tenhle film určitě dobře zná Zdeněk Troška (stejně jako tenhle), jehož Kameňák přijal pravidla vtipové estrády zcela bezvýhradně. ()

curil 

všechny recenze uživatele

Nic nového ani na Ibize! Západoněmecký film jede v intencích erotických filmů ze sedmdesátých let. Kladem je Karl Dall v hlavní roli, který snad v žádných "bavorácích" nehrál, a hezké mladé ženy již obehrané v jiných soft core komediích. Je mi jen záhadou, proč jedna z nejznámějších hereček tohoto žánru Bea Feidler, není uvedena v žádných přehledech ČSFD, cz a tím ani v žádném obsazení filmů, ve kterých hrála. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama