foto

Olivia Pascal

  • nar. 26.5.1957 (61 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Team Alpin - Endlich wieder wir (TV film)
Team Alpin - Stromabwärts (TV film)
2014 Die Frau aus dem Moor (TV film)
La Corona spezzata
Lilly Schönauer: Svatba mé sestry (TV film)
2011 Smrtelná sázka (TV film)
2010 Rosamunde Pilcherová: Na křídlech lásky (TV film)
2009 Pfarrer Braun - Im Namen von Rose (TV film)
Příběhy o lásce: Jen hvězdy se dívaly (TV film)
Snoubenec mé nejlepší přítelkyně (TV film)
2008 Kommissar Süden und das Geheimnis der Königin (TV film)
Kommissar Süden und der Luftgitarrist (TV film)
Tage wie Jahre
2006 Helen, Fred und Ted (TV film)
2005 Die Schwarzwaldklinik - Die nächste Generation (TV film)
Loď snů - Omán (TV film)
Rosamunde Pilcher: Královna noci (TV film)
2004 Kletba rodu Pembertonů (TV film)
2001 Na druhém konci duhy (TV film)
Skrytý pohled vraha (TV film)
1999 Das Verbotene Zimmer (TV film)
Männer sind was Wunderbares - Der neue Wagen (TV film)
1998 Big Ben - Vražda na Jelení hoře (TV film)
1997 Ein Schutzengel auf Reisen (TV film)
1996 Hra světel (TV film)
1995 Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
1993 Traumschiff - Hongkong, Das (TV film)
1992 Samba Syndrom
1986 Das Traumschiff - Thailand (TV film)
1985 Coconuts
1984 Uindii
1983 Nürnberger Bett, Das
Sunshine Reggae auf Ibiza
1981 Burning Rubber
C.O.D.
Säge des Todes, Die
1980 Tatort - Streifschuß (TV film)
1979 Austern mit Senf
Cola, láska, čokoláda
1978 Die Insel der tausend Freuden
Interno di un convento
Popkorn a jahodová zmrzlina
Summer Night Fever
1977 Arrête ton char... bidasse!
Casanova & Co.
Sylvia im Reich der Wollust
Vanessa
1976 Řecké fíky

TV seriály

2006 Kriminalista (TV seriál)
Na pokraji (S01E01)
Stolberg (TV seriál)
2005 Verliebt in Berlin (TV seriál)
2003 Otec Braun (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Na plný plyn (TV seriál)
Utta Danella (TV seriál)
1999 Nezvěstní (TV seriál)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
Solo für Sudmann (TV seriál)
1995 Dr. Stefan Frank (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1993 Příteli můj (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
1990 Café Meineid (TV seriál)
Insel der Träume (TV seriál)
Liebesgeschichten (TV seriál)
1986 Irgendwie und sowieso (TV seriál)
1985 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Ein Heim für Tiere (TV seriál)
1984 Heiße Wickel - kalte Güsse (TV seriál)
1983 Monaco Franze - Der ewige Stenz (TV seriál)
1981 Bananas (TV seriál)
Das Traumschiff (TV seriál)
1980 Der Andro-Jäger (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)

TV pořady

1979 NDR Talk Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace