foto

Olivia Pascal

  • nar. 26.5.1957 (63 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Kaiserschmarrndrama
2019 Team Alpin - Kein Weg zu weit (TV film)
Team Alpin - Zweite Freiheit (TV film)
2018 Team Alpin - Endlich wieder wir (TV film)
Team Alpin - Stromabwärts (TV film)
2014 Die Frau aus dem Moor (TV film)
La Corona spezzata
Lilly Schönauer: Svatba mé sestry (TV film)
2011 Smrtelná sázka (TV film)
2010 Rosamunde Pilcherová: Na křídlech lásky (TV film)
2009 Příběhy o lásce: Jen hvězdy se dívaly (TV film)
Snoubenec mé nejlepší přítelkyně (TV film)
2008 Kommissar Süden und das Geheimnis der Königin (TV film)
Kommissar Süden und der Luftgitarrist (TV film)
Tage wie Jahre
2006 Helen, Fred und Ted (TV film)
2005 Die Schwarzwaldklinik - Die nächste Generation (TV film)
Loď snů - Omán (TV film)
Rosamunde Pilcher: Královna noci (TV film)
2004 Kletba rodu Pembertonů (TV film)
2001 Na druhém konci duhy (TV film)
Skrytý pohled vraha (TV film)
2000 Männer sind was Wunderbares - Der neue Wagen (TV film)
Männer sind was Wunderbares - Die Halbschwester (TV film)
1999 Das Verbotene Zimmer (TV film)
1997 Ein Schutzengel auf Reisen (TV film)
1996 Hra světel (TV film)
1995 Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
1993 Traumschiff - Hongkong, Das (TV film)
1992 Samba Syndrom
1986 Das Traumschiff - Thailand (TV film)
1985 Coconuts
1984 Uindii
1983 Nürnberger Bett, Das
Sunshine Reggae auf Ibiza
1981 Burning Rubber
C.O.D.
Die Säge des Todes
1980 Tatort - Streifschuß (TV film)
1979 Cola, láska, čokoláda
Traumbus
1978 Interno di un convento
Ostrov tisíce radostí
Popkorn a jahodová zmrzlina
Za letní noci
1977 Arrête ton char... bidasse!
Casanova & Co.
Radostné odevzdání
Vanessa
1976 Řecké fíky

TV seriály

2009 Otec Braun (TV seriál)
Rudá Róza (E15)
2006 Kriminalista (TV seriál)
Na pokraji (S01E01)
Stolberg (TV seriál)
2005 Verliebt in Berlin (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Na plný plyn (TV seriál)
Utta Danella (TV seriál)
1999 Nezvěstní (TV seriál)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Vražda na Jelení hoře (S03E07)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
Solo für Sudmann (TV seriál)
1996 Männer sind was Wunderbares (TV seriál)
1995 Dr. Stefan Frank (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1993 Příteli můj (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
1990 Café Meineid (TV seriál)
Insel der Träume (TV seriál)
Liebesgeschichten (TV seriál)
1989 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Hochzeit mit Hindernissen (S03E24)
Arzt unter Verdacht (S03E18)
Herzstillstand (S03E17)
další epizody (5)
1988 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Eine starke Frau (S03E11)
Udos Konflikt (S03E10)
Der kranke Professor (S03E09)
další epizody (20)
1987 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Der Tod der alten Dame (S02E12)
Nackte Tatsache (S02E11)
Die Heimkehr (S02E10)
další epizody (4)
1986 Irgendwie und sowieso (TV seriál)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
1984 Heiße Wickel - kalte Güsse (TV seriál)
1983 Monaco Franze - Der ewige Stenz (TV seriál)
1981 Bananas (TV seriál)
Das Traumschiff (TV seriál)
1980 Der Andro-Jäger (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)

Dokumentární

2010 Video Nasties: Moral Panic, Censorship & Videotape - a.z.

Host

TV pořady

1979 NDR Talk Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky