Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nalezení Cartmanova leprechauna je jen začátkem tohoto šíleného příběhu tvůrců Treye Parkera a Matta Stonea o říši představ. Před kluky se otevírá veškerá fantazie celého světa, dveře do úplně nové dimenze... a k tomu jedna soudem nařízená dohoda - lízat Cartmanovy koule. Kdo nakonec vyhraje? (hippyman)

Recenze (188)

spacylemon 

všechny recenze uživatele

"Yeah. Say what you will about Mel Gibson, but the sonofabitch knows story structure." "Do you see it?! Something big is going on, and the American people need to know what! I'm off! fííííífůůůfííífíííííí...." No kdo by to do toho Mela řekl, žejo. Za něj a za Ala Gorea se spasitelským syndromem bych snad vraždil... a pak taky za Shyamalana, Michaela Baye, za satanistická vánoční zvířátka, co hledají v lese AIDS, za klasicky skvělého Butterse, Cartmanův sen s loukou a jeho sultán/král/papež převleky, za šmoulu zvedajícího meč a v neposlední řadě za protestující hipíky s transparentem "No imaginary nukes" (úplně jako naši protiradaroví demonstranti s transparenty "Ne raketám!":)) ()

Crazer 

všechny recenze uživatele

Ani kdybyste se zkouřili tak takovýhle věci si prostě představit neumíte. Směska Hvězdné brány, Letopisů Narnie, Gladiátora, Hvězdných válek, Pána prstenů a já nevim co všeho možnýho .. to lze nalézt právě zde. K tomu nadržený Mel Gibson, lesní zvířátka, které si vymyslel student čtvrtého ročníku a také lidoprasomedvěd .. skvělý :)) Nejlepší pointou celého filmu bylo hledání AIDS v Cukrovém lese a úprk do Sluníčkového hradu před nepřáteli, kteří se blížili z Mňamkových hor. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Peklo na Zemi bylo určitě lepší. Tady mě vzal hlavně Al Gore přeslečený za nějakého Supermana, dále nebyly špatné Camea Kurta Russella a Predátora. Co se týče linie s Imaginationland je to jasně 5 hvězdičkový nářez, ale co proboha mělo znamenat neustálé omílání těch koulí? Cartman tentokráte zklamal na célé čáře. Ale jelikož téma South Park mě vždy potěší nebojím se pustit film kdykoli znovu a královsky se bavit. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Tenhle South Park bych popsal jako tvůrčí skomírání dvojice Parker / Stone ,která začala vykrádat sama sebe a zamopěla co je opravdová sranda.Pryč jsou drsné,až opravdu amorální podtexty v jejich humoru,chybý tomu jiskra,břitkost a Kenny.Zoufalou snahou je zapojení imaginárního světa...které nabízí spoustu možností,bohužel dvojice režisérů stím naložila prachbídně.Suché fóry,zbytečné kecy místo opravdové parodie a ku příkladu scénka s režiséry Bayem a Shymaly.....no tim hovadem jediného filmu ;-) je suchá jako Cartmanovy koule....ano,ano...dokola se opakující Eric,snažíc se celý film donutit Kayla o vylízání jeho varlat,každá druhá scénka je o tomhle tématu.Za začátku lehce vtipné,po čase stupidní a otravné.Buď jsem už z tohodle druhu humoru vyrostl,nebo prostě tvůrcům South Parku dochází šťáva,asi by si měli nechat vylízat koule :-D pár vtípkům jsem se zasmál,ale šlo spíše o ten půl / na půl nucený úšklebek a jednou jsem opravdu vyprskl smíchy,když se jako zlá představivost objevila lesní roztomilá zvířátka,která epesním způsobem vymýšlela jak umučit Princeznu Jahůdku,ovšem díky trapnému znásilnění Kurta Russela zase klesla :-D Hold není to,co bývalo 55%. ()

GreatestFan 

všechny recenze uživatele

4* dávám ikdyž celkovému seriálu dávám jen 2*, protože mitohle příjde jako pár z mála dílu, které podle mě stojí za to vidět. Není tam zbytečně moc Cartmanových rasistických projevů, nijak moc oplzlostí a vtipy jsou některé i vydařené. 1.díl 4*, 2.díl 4,5* a 3.díl 2*, kvůli tomu konci, který se mi ani za mák nelíbil a už tam nebylo tolik dobrých vtipů. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno