Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nalezení Cartmanova leprechauna je jen začátkem tohoto šíleného příběhu tvůrců Treye Parkera a Matta Stonea o říši představ. Před kluky se otevírá veškerá fantazie celého světa, dveře do úplně nové dimenze... a k tomu jedna soudem nařízená dohoda - lízat Cartmanovy koule. Kdo nakonec vyhraje? (hippyman)

Recenze (188)

demented 

všechny recenze uživatele

Tri southparkovské epizódy spojené do celovečeráku. Čo povedať? Kto na South Park nedá dopustiť, pre toho nie je o čom. A ostatní? Tí len budú aj naďalej nechápavo krútiť hlavou :) Stone a Parker by nedokázali podliezť nastavenú laťku kvality ani keby chceli. Takže zábava je zaručená. Brutálna satira, teraz navyše okorenená o citácie z nespočentého množstva filmov. Schválne, kto ich odhalí najviac? :) ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Spojení tří epizod jednoho z mých nejoblíbenějších seriálu a také jedné z věcí na kterou se koukám, když se hodně nudím, protože mně vždy pobaví, byl skvělý nápad!!! Takto můžeme koukat něco málo přes hodinu na pořádnou dávku humoru. Humor je sice sprostý, ale je neuvěřitelně zábavný. Tvůrci Trey Parker a Matt Stone si zde berou na mušku hned několik věcí a lidí. Nejvíce mně pobavila scéna s Michaelem Bayem, Kurtem Russellem a nebo Melem Gibsonem! Rovněž si berou na mušku několik velice znamých filmů, a dělají z toho prostě parádní zábavu. Navíc, každý kdo se v South Parku vyskytne, tak hazí hlášky o sto šest! A některé, nebo-li spíše většina hlášek mně opravdu donutila se smát! Sice ten děj, že teroristé zaútočili na naši představivost je hovadina (vtipně udělaná hovadina), ale to můžeme vidět právě jen v South Parku, takže to se dá odpustit. Prostě bomba a na závěr bych ještě chtěl dodat: Kyle, suck my balls!!! ()

Reklama

wampire23 

všechny recenze uživatele

Tak tu si Parker a Stone naozaj pustili fantáziu na špacír (nie že by to doteraz nerobili:D). Vidieť toľko známych zloduchov a dobrákov v jednom hodinovom animovanom filme, to sa ešte zrejme nestalo:D. Najlepšie na celom Imaginationlande sú určite výstupy známych režisérov (trojka Gibson, Bay a Shyamalan proste valia:D). P.S. Pán Gore, už verím, že Meanbearpig existuje:D:D:D. ()

Kreeki 

všechny recenze uživatele

Znáte jiný film ve kterém by hrálo v jedné hodině tolik skvělých postav jako například Morpheus, Mario, Vetřelec, Santa Claus, Ježíš, Luke Skywalker, Predátor, Mickey Mouse, Frankensteinovo monstrum, Michael Bay, Gandalf, Indiana Jones, King Kong, Darth Maul, Freddy Krueger, Snarf, Ronald McDonald, Robin Hood, Zeus, Jason Voorhees, Lví král, Jahůdka, Hulk, Al Gore, Harry Potter, Mel Gibson, Lízátkový král, Kocour v botách, M. Night Shyamalan, Superman, Bůh, Hercules, Lidoprasomedvěd, Wario, Pepek námořník, Mr.Propper a i tací jako vlkodlaci, zombíci, želvy ninja, leprikóni, Transformers, jednorožci, kentauři, robotičtí cyloni, hipíci, tripodi, víly, griffini, teroristi, Šmoulové, klony ze Star Wars, mušketýři, spousta roztomilých "vánočních" zvířátek a dokonce i nepřátelé z Pacmana? Tolik zážitků jako pohled na Kurta Russella jak znovu prochází "portálem" či epickou bitvu né nepodobnou té u Helmova žlebu? Ale o to nejde, jediné na čem záleží je přece partička kamarádů a Cartmanovy koule. 8/10 ()

ganz 

všechny recenze uživatele

Pokud shlédnete v rámci 11. serie a nebudete hodnotit jako celovečerák, určitě se pobavíte. Každopádně většině dílů z jedenáctky to nesahá ani po paty. např-Lice Capades, Night of the living homeless, More crap a především Guitar Queer-o. Každopádně cartmanova linie byla luxusní(its not just victory for me but fow whole justice system...and my balls) a roznesení Bayie mě vážně dostalo( a musel jsem souhlasit(: ) ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama