Reklama

Reklama

Moji rodiče

Trailer

Obsahy(1)

Michael Laemie je malý, normální kluk. Až na jeho bizardní a děsivé noční můry, žije spokojeným životem na klasickém americkém předměstí padesátých let. Postupně však začíná objevovat, že jeho rodina není jako každá jiná a to co běžně grilují venku nejsou jenom obyčejné hamburgery... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (20)

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Hmmm, cakal som od toho viac, ale co uz. Po dokladnom prezreti filmu az do jeho konca nesuhlasim, ze tento film sa zaraduje medzi horory, ako tu pisu hore. Nic tam vobec neukazali, akurat jednu ruku zahaknutu na strope a to je asi aj vsetko. A co sa tyka tej komedie, tak nikde som nevidel, ani nepocul, co by nasvedcovalo, ze by boli nejake co i len v najmensom pouzite komedialne prvky. Film bol o jednej rodinke, ktora mala vzdy na jedalnom listocku v oblube ludske masko, ktore ani raz neukazali, ako k nemu prisli. Urcite, by to bolo zaujimavejsie, keby ukazovali ako sa k ludskemu masu dostali. Vzdy nutili svojho maleho syna, aby len jedol ich oblubene masko, ale on nikdy nechcel. Smrad jeden neposlusny:) Celkovo, ked zhrniem tento film, tak sa da na to skuknut, ale ze by ste pri nom zostali s otvorenymi ustami, tak to ma od toho este poriadne daleko. ()

bi5hop 

všechny recenze uživatele

Pamatujete si z dětství ten pocit zmatení a neschopností pochopit jednání dospělých? A co když jsou ti dospělí vaši rodiče a rádi lidské maso? Zajímavě pojaté téma, decentní v mnoha směrech. Pro fanoušky typických hororů, kde proudy krve tečou a motorové pily se s každou další kostí víc a víc otupují, tohle asi nebude nic moc. Vyznavači Hitchcocka, či spalovače mrtvol si jistě přijdou (alespoň trochu) na své. Jistě by se dalo namítnout, že by atmosféra mohla být atmosféričtější, napětí by mohlo být odolnější proti krájení a neuškodila by občas nějaká ta lekačka. Ale o tom přece tenhle příběh není. Chtěl jsem dát 3.5, 4 by už byla trochu moc a tak se smiřuji s 3. ()

Reklama

hladass 

všechny recenze uživatele

Pro mě naprosté zklamání... Na komedii to nebylo vůbec vtipné (pro rejpaly, ani na satiru), na horor to nemělo vůbec žádnou atmosféru a přitom námět je hodně zajímavý a dostat ho do ruky schopný režisér, mohl z Parents vzniknout hodně dobrý kousek... Dokážete si představit, jaký nádherný gorefest by z takového námětu udělal na začátku osmdesátých let Lucio Fulci? ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Bizarná raritka konca 80. rokov, kde nieje núdza o čierny humor a atmosféru amerických 50. rokov, kde je v rodine otecko zarábajúci výplatu ( a nosiac nejaké tie naturálie ), mamička hospodyňka ( spracovávajúc oteckove bokovky ) a synáčik, ktorému to všetko začína preliezať cez hlavu ( a to nehovorím o jeho školáckej kámoške, ktorá to zrejme tiež nemá v hlave v poriadku ( keďže spadla z ´´ Mesiaca´´ ). Dostávam chuť na steaky. ()

pufina 

všechny recenze uživatele

Dávám filmu obrovské plus (a star) za to, že mě ušetřili nechutností a neukazovali přímé záběry na sekání lidských částí. Film se asi snažil zaměřit více na psychiku diváka, ale to se bohužel moc nepovedlo (alespoň se mnou to moc nehlo). Myslím, že malý Michael (Bryan Madorsky) - jako dítě - to zahrál moc dobře. Zároveň je velká škoda, že si s tím víc nepohráli kvůli té psychické stránce, jinak by to byl dobrý průměr. Nejsem detailistka, ale když do někoho bodáte a nůž pak není od krve, to mi vadí; anebo když řežete mrtvolu skalpelem - následně je detail na skalpel, jak se pokládá a ten je od krve (hurá) - a pak vezme nůžky na rozpárání, je znovu detailní záběr jak se pokládají nůžky vedle krvavého skalpelu a nůžky jsou čisté? Takovéhle detaily se dají přehlédnout? Pochopím, že někdy je moc věcí v záběru k uhlídání, ale když je záběr na krvavý skalpel a pokladají se čisté (!) nůžky, nic jiného se tam hlídat nemusí.. A pokud někdo točí horor (i když s prvkami komedie), tak o tu krev tam jde, aspoň když už někoho bodáte.. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama