foto

Robin Vidgeon

  • nar. 1939
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2015 Following Footsteps
2003 Brides in the Bath, The (TV film)
Oktanový kult
Smrtící dávka
2002 A Is for Acid (TV film)
Nine Lives
Solid Geometry (TV film)
1999 C. Cooksonová: Tilly Trotterová (TV film)
Dead On Time
1998 Round Tower, The (TV film)
1997 The Moth (TV film)
1996 August
Breaking the Code (TV film)
Ledová princezna (TV film)
1994 Nekonečný příběh 3
1993 Comics (TV film)
Lady Chatterleyová (TV film)
1992 As You Like It
Secret Life of Arnold Bax, The (TV film)
1991 Krvavá přísaha (TV film)
Pozdrav z cesty do pekla
1990 Fool, The
Plod noci
Strange Affliction of Anton Bruckner, The (TV film)
1989 Moji rodiče
Moucha II
Work Experience
1988 Hellraiser II: Svázaný s peklem
Pan North
The Penitent
1987 Hellraiser
Mister Corbett's Ghost (TV film)

TV seriály

2007 City Lights (TV seriál)
2005 Diamond Geezer (TV seriál)
2002 Odvrácená tvář hor (TV seriál)
2001 The Cazalets (TV seriál)
2000 The Thing About Vince (TV seriál)
1998 Colour Blind (TV seriál)
Profesionálové z CI5 (TV seriál)
1996 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Ear Today... Gone Tomorrow (S07E12)
Confession (S07E11)
Smoke Wrings (S07E09)
další epizody (4)
1995 My Good Friend (TV seriál)
1994 Class Act (TV seriál)
Seaforth (TV seriál)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)

Dokumentární

1992 Concerto for the Earth

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace