Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Drsný špión zvaný Žralok se vrací do Francie splnit další tajné poslání a netuší, že jeho nastávající, také „státní zaměstnankyně“, právě hájí zájmy Francie vlastním tělem. Ve hře je supertajná zbraň, ale zároveň superblbec, jehož manželka, pracující na ambasádě, je nechtěným svědkem nezákonného obchodu. A o to jde, svůdná Isabella má Jeana-Jacquese na chvíli odklidit z cesty, aby tajné služby získaly informace přes jeho nic netušící manželku. Právě na něj narazí Žralok, před kterým jeho kolegové i nadřízení tají, že tenhle blb s dýmkou, patkou a kabelkou je tím úkolem, na kterém v utajení „pracuje“ jeho krásná snoubenka Isabella. Začíná excelentní honička plná omylů, nedorozumění a mužné síly Jeana Rena, věčně nedovtipného Christiana Claviera a komediálního talentu Valérie Lemercierové. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (143)

Acrobat 

všechny recenze uživatele

Výborné francúzske ohliadnutie sa za ich 90.tymi originálnymi rokmi poctivej filmariny, vďaka ktorej držali európsku vlajku k UnHollywoodu. Opätovne však snímka drží silnejšie pokope skrz epizódy, než by mala vytvoriť excelentný dojem z filmu ako celku (Fantomas, etc...). Každopádne fantastický francúzsky staromódny strih, Reno a typické francúzske nezničiteľné autá - neskutočné, čo z nich dokážu vyžmýkať. A záverečná pieseň? Lévi začína. Passion for France....(ČT 1, 07.07.2011) ()

spookee odpad!

všechny recenze uživatele

Asi ještě žádné DVD jsem nevyhodila do koše s takovou chutí a zadostiučiněním jako Corned Beef. Nevím, co mě na tom filmu sralo víc, jestli otřesná kamera, trapná hudba nebo režie, bezduché dialogy, nevkus... Toto snad nemůže uspokojit ani bezelstného diváka. Naštěstí to pro mě nebyla zas až taková ztráta času, protože jsem při tom stihla udělat nějaké ty domácí práce. Tímto ruším své celoživotní zasnoubení s Žánem. ()

Reklama

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Mám rád francouzské komedie. A taky Jeana a Christina. Vůbec tohle spojení ve mně vyvolávalo úsměv už dlouho před zhlédnutím filmu. Vždycky si vzpomenu na jejich první Návštěvníky, na jejich chrabrou bitvu s plechovým ořem na silnici, jejich báječný výstup na toaletě a o mém hodnocení je rozhodnuto už tak trošku předem. A tahle komedie rozhodně není výjimkou. Reno, jako žárlivý agent „Žralok“v akci a Clavier, jako nevinná oběť tajných, policejních hrátek, které mají za úkol dopadnout dlouho hledaného mafiánského bosse. Spolu s velmi vhodně vybranými ženskými protějšky a opravdu břitkým, konverzačním humorem, záruka skoro té největší komediální kvality. ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Francouzská šílená komedie v plné síle, možná se snímek příliš rozpadá na jednotlivé - mnohdy velmi, velmi vtipné a zábavné - scénky a herci se příšerně předvádějí, než aby hráli, o to ale zase až tak nejde. Dvojka Reno + Clavier spolu dokáže rozehrát partii o nesmírných obrátkách, a tak je tento film, sice nenáročnou, ale hodně zábavnou záležitostí. Ústřední zápletka je pak také správně "francouzská" a příjemně pikantní. ()

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Podarená francúzska komédia so špionážnym príbehom a bláznivou zápletkou keď sa Jean Reno ako tajný agent nevedomky delí o svoju snúbenicu s Christianom Clavierom, ktorého manželku Valérie Lemercier použila tajná služba na odpočúvanie kolumbijského plukovníka obchodujúceho so zbraňami. Táto trojica spolu Isabelle Renauld tvorí jadro všetkých gagov a celkom im to ide preto zrejme dostali šancu aj v komédii Návštevníci, kde excelovali. 70% ()

Galerie (43)

Zajímavosti (4)

  • Ačkoliv se děj odehrává v Kolumbii, je v jednom záběru možné vidět Mexickou vlajku. (Terva)
  • Ve filmu je vidět celá řada vozů Citroën, například XM V6 Finish "Ambiance", BX 16 TGS nebo C25 Combi E. "Comfort". (Terva)
  • Natáčení probíhalo převážně v Mexiku. (Terva)

Reklama

Reklama