Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Drsný špión zvaný Žralok se vrací do Francie splnit další tajné poslání a netuší, že jeho nastávající, také „státní zaměstnankyně“, právě hájí zájmy Francie vlastním tělem. Ve hře je supertajná zbraň, ale zároveň superblbec, jehož manželka, pracující na ambasádě, je nechtěným svědkem nezákonného obchodu. A o to jde, svůdná Isabella má Jeana-Jacquese na chvíli odklidit z cesty, aby tajné služby získaly informace přes jeho nic netušící manželku. Právě na něj narazí Žralok, před kterým jeho kolegové i nadřízení tají, že tenhle blb s dýmkou, patkou a kabelkou je tím úkolem, na kterém v utajení „pracuje“ jeho krásná snoubenka Isabella. Začíná excelentní honička plná omylů, nedorozumění a mužné síly Jeana Rena, věčně nedovtipného Christiana Claviera a komediálního talentu Valérie Lemercierové. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (143)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Osvědčení tvůrci, osvědčení herci, obojí vyšlo. Skvělá zápletka (zejména první polovina filmu je napěchována neskutečnými gegy a nápady), výtečný mix akce a humoru, léty prověřená chemie Christiana Claviera a Jeana Reno, stopáž využitá na maximum, hromada hlášek, herci, kteří si své role užívají a neskutečná pohoda, která z celého filmu sálá od začátku až do konce. Tohle se prostě povedlo. 78%. ()

kostej_ 

všechny recenze uživatele

Geniální scénář i provedení pasují tento film jak na skvělou komedii, tak na skvělý krimi film. Inteligentní scénář, ideální herecké výkony, skvěle uspořádaná dobře do sebe zapadající struktura bez logických děr a výborné načasování point vás nenechají vydechnout. Kazí to možná jen občasný výstřelek typu mozek na skle auta. ()

Reklama

Zazie 

všechny recenze uživatele

Zlatým věkem francouzské komedie podle mě byla 60. a 70. léta. Novější filmy už bývají na můj vkus příliš cholerické, ukřičené. To je případ i Operace Corned Beef. I když pro Jeana Rena to úplně neplatí, tomu stačí kamenný výraz v tváři. Celkově tuto komedii řadím k lepšímu průměru. Je tam pár hodně zábavných scén a je to zřejmě jediný film, kde vystupuje milenka manžela nositelky mikrofonu. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Bylo to bláznivé, mělo to spád a bavilo mě to. Jean Reno působí dojmem neotesance, ale je to univerzální herec s drsnou tváří, který dokáže zahrát všechno, jak komediální roli, tak i tu vážnější. Těžko říct, kde ho mám radši. prostě mi hodně vyhovuje ve všech polohách. Ve dvojici s Christianem Clavierem neměli chybu. To byla parádní přestřelka, mám na mysli samozřejmě tu slovní. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Reno s Clavierem v akční komedii, to nemůže dopadnout špatně. Ale po zhlédnutí těch 70 % chápu, na vině je scénář! Námět byl v pořádku, Reno jako žárlivec kterému všichni tají pravdu, ale od prozrazení šel film k šípku a akce se Zargasem je celá k ničemu. K dabingu asi jen tolik, že Soukup na Rena a Meduna na Claviera je mnohem lepší kombinace, ale to jsme poznali až po Návštěvnících. Na druhou stranu, díky hlasu Borise Rösnera je postava Žraloka komediálnější. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (4)

  • Ačkoliv se děj odehrává v Kolumbii, je v jednom záběru možné vidět Mexickou vlajku. (Terva)
  • Ve filmu je vidět celá řada vozů Citroën, například XM V6 Finish "Ambiance", BX 16 TGS nebo C25 Combi E. "Comfort". (Terva)
  • Natáčení probíhalo převážně v Mexiku. (Terva)

Reklama

Reklama