Reklama

Reklama

Daenseoui sunjeong

  • Jižní Korea 댄서의 순정 (více)

Obsahy(1)

Na Young-sae (Keon-hyeong Park) byl nejlepším učitelem tance v Korei, ovšem po nehodě na posledním mistrovství musel přestat. Z letargie, do které upadl, ho dostane až Jang Chae-ryn (Geun-Young Moon) , která přijíždí z Číny, aby s ním soutěžila na dalším mistrovství. Je tu ale problém, tanečnice přijela do země ilegálně a jediná možnost je falešné manželství. Po uzavření sňatku se ovšem ukáže, že Korejka není ta, za kterou se vydávala, a co víc, tančit neumí vůbec. Jak skončí soutěž, která je již za tři měsíce a jak dopadne jejich manželství? (Kiyoshi)

(více)

Recenze (31)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Zelená karta na Kórejský spôsob. Pár, ktorý uzavrel fingované manželstvo sa nakoniec do seba zamiluje a popritom neustále tancuje pretože trénuje na súťaž. Ona je neskutočne roztomilá a on je sklamaný životom, ale postupne s ňou nachádza chuť tancovať, žiť, proste byť šťastný. Bonusom je aj zábavné duo detektívov z imigračného, ktoré neustále sleduje pár, aby im dokázalo, že podvádzajú. Prvé dve tretiny sú proste nádhernou romantikou. Lenže v poslednej tretine dej uhne iným smerom. Zamiešajú to intrigy od konkurenčného tanečníka, čo mi príliš nesedelo a ja som sa nevedel dočkať, kedy sa táto línia skončí a všetko sa dá medzi párom znova do poriadku. Síce to má happyend, ale tá posledná tretina ma aj tak znechutila a pokazila inak skvelý film. Škoda, ale aj tak to za pozretie stálo. 6/10. ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Hodnotím pozitivně dramatický zvrat, který v průběhu filmu režisér pro diváka připravil. Hlavní hrdinka je totiž tak dětská, naivní, roztomilá a občas vystrašená, až toho je chvílemi moc. Navíc - nemohu si pomoci, ale nedařilo se mi jí "sežrat", že je na začátku takové taneční dřevo (spousta dívek se na rumbu, byť by ji neuměla, dokáže "chytit" lépe a rychleji). Díky dramatickému zvratu však příběh zvážní, člověk začne hlavním postavám silněji fandit a nemohu si pomoci, měl jsem pocit opravdovosti. Takže, přestože jsem si po první půlhodině v duchu říkal, že jsem čekal víc, mohu dát se závěrečnými titulky (doslova se závěrečnou Chilli Cha Chou) bez pocitu zásadního nadhodnocení 4*. Příjemný film. ()

Reklama

May 

všechny recenze uživatele

Teseni se je nekdy zradne, mozna i proto je lepsi neocekvat.. Tesit se na neco muze znamenat nedocenit to, co nakonec prijde, a to, co prislo, s sebou prinese jen zklamani, za ktere film vlastne vubec nemuze. Cela propagace Innocent Steps hrala na velkou romantiku, kazdy, kdo se o to jen trochu zajimal, ji musel automaticky ocekavat, salala z kazdeho zaberu, ..nemluve o prvnim teaseru, jenomze.. Jenomze Dancing Princess romantika proste neni; alespon ne takova, jakou ji vsechno kolem at uz zamerne ci ne slibovalo. Uz jednou jsem psala, jak je zvlastni koukat se na film, ocekavajic jiny zanr.. Na cloveka to, at chce nebo ne, pusobi jinak.. Napredstavovala jsem si moc veci, ktere jsem pak marne hledala.. _ Jang Chae-rin nelegalne prijeletela z Ciny prave v dobe, kdy se mela dostavit jina divka, aby nastoupila na misto nove partnerky jednoho z nejlepsich korejskych ucitelu tance. Vsechno se provali az po dulezitem kroku, ktery byl nezbytny pro jeji mozny pobyt v Koree. To, ale i vzajmne sympatie s Young-saem, ji umoznili zustat.. a tancovat. Tancovat a citit. Tancovat a milovat.. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Mám z toho smíšené pocity - na jednu stranu moc milý film, který hodně drží roztomile dětská Geun - Yeong Mun; dlouho měl u mě našlápnuto na slušné hodnocení... Ale na druhou se změnil na dost negatovní - uměl bych s představit lepší dramatický zvrat. To, že jsem podobný koncept už několikrát viděl, bych mu odpustil, ale nemůžu na něj mít jednoznačně pozitivní vzpomínky. 70% ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Film ktorý vo svojej gýčovej úprimnosti ždíme zo "žanru" tanečných oveľa viac, ako je zázračný vzostup loosera. Jednoducho pridaná hodnota ázijskej mentality, znovu príjemne korení očakávané. Sladučký záver ma síce pre tento krát vôbec nebral (skôr unavoval), ale za neskutočne zlato vykulený kukuč Geun-yeong Mun to zaslúži tú štvrtú. 70% ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama