Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Obyčejná žena zjistí, že globální streamovací služba zpracovala její život, včetně jejího tajemství, do dramatu, ve kterém hlavní roli hraje hvězdná herečka Salma Hayek. (Netflix)

Recenze (108)

IBI odpad!

všechny recenze uživatele

Mrazivý, podněcující k zamyšlení a v závěru gradující... Ani jedno z toho, co bylo součástí vesměs všech předchozích dílů, tady není. Následují spoilery. Naivně naroubovaná zápletka o rádoby děsivém tématu (čtěte si všechny podmínky užívání v plném znění?), která staví na tom, že když něco nevědomky potvrdíte, tak už si s vámi druhá strana může dělat cokoliv. Nakonec nikomu nepřijde divné, jak o vás bez vašeho vědomí vznikne seriál a jediná cesta, jak z toho ven, je prostě přijít do ústředí Netflixu a rozsekat jejich ústřední počítač sekyrou (ten naštěstí svítí uprostřed místnosti). Obsazení je fajn, ale úroveň všeho ostatního je na Black Mirror hodně slabý. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opäť niečo z Čierneho zrkadla, čo nemusí byť dokonalé divácky svojím príbehom, zvratmi, lebo tam nikdy o to nešlo, vždy šlo o nosnú myšlienku. A napriek tomu, že sa aj z tohto seriálu stal produkt povinnej politickej korektnosti, kde všade musia byť zmiešané a homo páry, stále tá myšlienka tam je. Niekedy vám aspoň povedali: dávajte si pozor na malé písmenká! Čítajte bedlivo! Teraz vám už nikto nič nepovie. Automaticky schvaľuješ cookies, automaticky schvaľuješ spracovanie osobných údajov, automaticky schváliš akékoľvek zmluvné podmienky. A ono to potom môže všelijako dopadnúť. Pekne ukázané, kam by to možno, ale len možno, mohlo zájsť. ()

Reklama

Baru.Class 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl, kterej sice začíná dobře (protože je to Black Mirror a protože všichni očekáváme brilantní příběh a zápletku a mindblown a mindfuck twist), nicméně musím přiznat, že první díl za mě dost slabota. Nechci to úplně schazovat, ale prostě to bylo celkem nuda a o hovně? Zápletka asi OK, ale pokud to srovnám s předchozíma dílama, je todle opravdu tak na 20% toho, co Black Mirror umí. Takže snad další epizody přinesou něco chytlavějšího. ()

B.Wilde 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsou to necelé tři roky, co jsem sjela prvních pět sérií Black Mirror a to, že jsou teď nové epizody, je jako vrátit se na oblíbené místo, kde jsem našla novou uličku, kterou jsem ještě neprošla - a chci si to užít. Tenhle seriál má prostě od všeho něco a už teď se těším na zbývající příběhy. Joan Is Awful je tak trochu bizarní start série, možná z části nedotažený, ale rozhodně k zamyšlení, přesně ten styl, co mě na BM zaujal a co dělá z tohohle seriálu něco jiného a originálního. ()

Jan.Cada1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl šesté série, na kterou jsem čekal hodně dlouho rozhodně nezklamal. Opět geniální nápad na scénář a hlavně herečky se fakt činily, speciálně Annie Murphy mi fakt hodně sedla. Ku podivu musím říct, že mě to napadlo ještě před rozklíčováním, že tato realita nebude ta zdrojová, ale i tak jsem byl nadšený. Trošku slabší akční finále srazí konečné hodnocení na 4 hvězdy. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (15)

  • Reality show s názvem „Hot Shot“ na streamovací službě Streamberry odkazuje na epizodu Patnáct milionů meritů (2011), ve které je tahle show klíčová pro účastníky, kteří se chtějí vymanit z monotónního cyklu života. (jirikzaboj)
  • Titul „On a Roll“ na streamovací službě Streamberry odkazuje na epizodu Rachel, Jack a Ashley Too (2019), ve které si hlavní roli fiktivní zpěvačky Ashley zahrála Miley Cyrus a její titulní píseň měla název právě „On a Roll“. (jirikzaboj)

Reklama

Reklama