Reklama

Reklama

Černé zrcadlo - Série 3 (2016) (série)


Zkušební verze (S03E02)

(epizoda)
  • Velká Británie Playtest

VOD (1)

Americký cestovatel, který má hluboko do kapsy, se přihlásí na testování revolučního herního systému. Zjistí ale, že zážitky jsou až příliš skutečné. (Netflix)

Recenze (97)

InJo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poněkud pozvolný a poklidný rozjezd, od poloviny však unikátní psycho-hororová jízda, která musí být pro snad každého člověka fascinovaného strachem a hrůzou velmi dráždivá a stimulující. Pointa sice příliš nepřekvapí, ale její postupné odhalování je vystavěno solidně. Označení "hororové Inception" tuto epizodu vystihuje velice trefně. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Potenciál námětu je obrovský, ale má to dvě zásadní vady. 1.Největší lidské strachy prostě nejsou divácky atraktivní, protože jde spíše o záležitosti duševního rázu narozdíl od všemožných fóbií, her imaginace atd které viditelně vibrují na povrchu. 2. Hlavní postava je nezvládnutá. Těžko říct jestli za to může režijní vedení nebo schopnosti herce, ale je to rušivé a protivné. ()

Reklama

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kromě asi posledních 10-20 minut absolutní nudná pičovina. Týpek se 40 minut prochází po baráku a prakticky se vůbec nic neděje, navíc je jeho charakter jeden z nejotravnějších vůbec. Takovej ten rádoby vtipnej charakter, co se chová jak úplnej retard a akorát vás celou epizodu sere. A zrovna takovej dobrej nápad s virtuální realitou to byl, z toho by se dalo vytřískat takovejch zajímavejch věcí a ono hovno. Hodnocení: 5/10 ()

Lenka.Vilka

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle bylo vážně psycho! Se skvělou atmosférou. Super si to hraje s myšlenkou toho, co je skutečný a co vnímáme jako skutečný. A jako bonus si to hraje s klišé hororového žanru. Super  :) a taky je fajn, že náš cestovatel nebyl žádný sympaťák roku. To, že není, je další vrstva, která si na konci děje skvěle hraje s reakcí diváka... ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hrátky s mozkem jsou ošemetné už jen proto, že si nemůžeme být jistí, že není celý náš život pouhou hrou, nebo iluzí. Tato epizoda měla mnoho dobrých momentů, zvláště v prostřední části, která měla hororový nádech. Jenže jak už to v podobných konceptech bývá, tak závěr je nenápaditě vystaven na tom, že divák netuší, kdy se vrací do skutečnosti. To je vcelku nuda. Zvlášť, když je takto vystaveno x epizod. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (14)

  • V kolekcii videohier Sonji (Hannah John-Kamen) je možné vidieť videohru "Dark Souls II" (2014), v ktorej Hannah John-Kamen poskytla hlas postave Sweet Shalquoir. (Arsenal83)
  • V epizodě je vidět logo „The White Bear“ z epizody Lovná zvěř (2013) jako QR kód na zařízení, které člověka přemisťuje do virtuální reality. (hansel97)

Reklama

Reklama