Reklama

Reklama

Černé zrcadlo - Série 4 (2017) (série)


Železná vůle (S04E05)

(epizoda)
  • Velká Británie Metalhead

VOD (1)

Parta lidí se vydává hledat zásoby do opuštěného skladu. Když narazí na nelítostného nepřítele, jsou nuceni pustit se na úprk bezútěšnou pustinou. Jde jim totiž o život. (Netflix)

Recenze (132)

anagi609 

všechny recenze uživatele

Niektorým ľuďom ako vidím treba hodiť pointu rovno pred oči aby si ju všimli. Nejdem tu písať aká pointa sa vlastne skrýva v tejto epizóde ale skôr odkazujem ľuďom čo dali 3* a menej nech sa skúsia zamyslieť nad použitím tróp a figúr vo filme a nie sa tu rozčuľujú, že tam pointa nie je. Je tam, to len vy ste ju nepochopili. 95% ()

Víteček 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jasně nejhorší díl celého Black Mirror. Postrádá to jakýkoliv zvrat, ale hlavně to nemá žádnou pointu a to je něco, co obvykle od filmu/seriálu čekám. Možná by to trochu fungovalo jako část ustáleného světa, jak nějaké vedlejší epizodka s již dříve ustáleným světem. Takhle je to úplně o ničem a bylo mi to celé úplně ukradené. Samoúčelná černobílost neměla vůbec žádný význam, není ničím ospravedlněná a ani v nejmenším jsem ji neocenil. Hafan byl ale fajn a klidně bych si pořídil. ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když nemáš nápad, zkrať to a vynech barvy. To je supr návod do kadeřnictví, ale narozdíl od vlasů film ti nedoroste, když ho poděláš. To přece nejde něco natočit a vůbec neříct, co se děje. Nebo teda jde, ale koho to má jako bavit? Nemám celkem nic proti mnohoznačnejm vysvětlením, tady je ovšem ten problém, že pointa je hovnoznačná... ()

Teri123 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechápu špatné hodnocení tohoto dílu. Já jsem celou dobu seděla s otevřenou pusou a čekala, co se stane. Dějově to možná není tak propracované, jako jiné díly black mirror ale v jednoduchosti je krása. Celý díl se táhl v napínavé atmosféře a já nedočkavě čekala, kam to vyústí, protože jak známe black mirror, konce většinou nebývají šťastné. Herecky opět super výkon a black mirror opět nezklamal. ()

pekarekoto 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čítam kritiku. Ako sa Black Mirror začína opakovať. Ako sú témy podobné. Ako neprichádza s ničím novým. Potom nám Black Mirror naserviruje jeden z najosobitejších dielov, Metalhead, s monochromatickými farbami. Minimalistický, napínavý a mimoriadne kvalitne a umelecky natočený. Časť s domom do ktorého sa dostane robotický pes, šplechnutie farby, nôž rýpajúci do steny a záver so štartovaním auta... Znepokojivé husle. Celá tá beznádej, zúfalstvo, strach... Špičkový herecký výkon hlavnej postavy... Výsledok? 59%! Takmer samá kritika. Podla mna sa jedná o jeden z najlepších dielov seriálu vôbec. Proste top! ()

Galerie (2)

Zajímavosti (11)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno