Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Clara rozdělí svůj volný čas na cesty s Doctorem a randění s Dannym. Překvapí ji zjištění, že se Doctor chystá na tajnou misi. Když ona s Dannym přijdou do školy, dozvídá se o tom, že je školník nemocný a ředitel za něj našel náhradu. Někoho jménem John Smith, kterého všichni mají oslovovat Doctor. V přestrojení hledá ve škole známky mimozemské technologie... (Varan)

(více)

Recenze (3)

kritkMd 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Doktor se nacpe ke Cláře do školy, což je super, protože díly kde se doktor snaží chovat normálně a zapadnout a přitom umísťuje divné zařízení a ve školníkově boudě má svoji TARDIS jsou perfektní. Jenže vyřešení zápletky nic moc. Jakoby dali všechno úsilí do té školy ale do konce dílu ne. I přes ten konec, který byl docela odfláknutý, perfektní díl, hlavně díky doktorově schovávání. ()

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zábavný a správne vkusný diel! Doctor ako školník bol velice podarený a chopil sa tejto práce naozaj svojsky. Sledovať, ako tento exot, ktorý má z nejakého záhadného dôvodu prechádzajúcu skúsenosť s vydrami, ktoré k tomu ešte prirovnáva k ľuďom, bol zaručená sranda. Tie komediálne výjavy a groteskné situácie idú Capaldimu veľmi dobre. Z Capaldiho úst vypadlo množstvo vtipných hlášok a gegov. Situácia okolo Doctora postavilo Claru do náročnej pozície, z ktorej sa už nedalo len tak ľahko vycúvať. Keďže si nevedela vybrať medzi dvoma svetmi, tak začala dostávať do trápnych situácií. A tie Doctorove schopnosti dedukcie, kedy si zle vyvodil totožnosť Clarinho partner, boli úsmevné. Doctor bol dosť zasadnutí a prezieravý, čo vo vyvolávalo pocit, že sa umelo vytvára napätie a dusno. ()

Reklama

Galerie (15)

Reklama

Reklama