Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Londýňané se ráno probudí a se vším překvapením nacházejí ulice plné stromů a zeleně. Doctor je z toho taktéž zmatený. Do toho zmatku se ztratí Maebh (žákyně ze školy, kde učí Clara a Danny). Když ji najdou, tvrdí, že po ní něco jde. Zajímavý je taktéž fakt, že nově vyrostlý les je ohnivzdorný. (Varan)

Recenze (3)

Fonnel 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opet a znovu, deti v tomhle serialu nemaji co delat, tedy pokud nedelaji 10 mil vzdalene krovi. Navic se v tomto dile chovaji i dospeli dost nelogicky a Clara mi zacina lezt pekne na nervy. ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krásné, ze začátku i slibné, ale nakonec je to spíš pohádka pro děti, než respektování hodné sci-fi. Samotný konec tomu nasadil korunu. Celé je to naprosto přitažené za vlasy a beze smyslu, aspoň však tu není žádný typický nepřítel. Je ale vidět, že pokud autoři mají přijít s hrozbou, která není ordinérním bubákem, ale má být založena na fyzikální hrozbě, uchylují se k totálnímu nesmyslu. A jednání charakterů, zejména pana Pinka, je hrozně nesnesitelné a nekoukalo se mi na to dobře. ()

Reklama

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Akože nápad to bol zaujímavý, len to prevedenie mohlo byt o niečo lepšie. Trošku rozprávkový príbeh, ktorý automaticky musel skončiť happyendom. Preto sa mi táto epizóda zdala byť taká prázdna, ničím ma výrazne nenaplnila. Zem sa z noci na deň prebudí do zelenšieho rána, pretože celý svet je znenazdania obklopený stromami. Stromy všade navôkol začali rásť ako z vody a zemská biosféra začala prekypovať lesmi. Po prebudení prvé, čo udrie do očí, je tá jasná zelená farba, ktorá robí celú kolorizáciu veľmi osviežujúcou a pestrou, keďže zelená je farbou rastlinného života a krajiny. Zelená hlása návrat k prírode, v ktorej môžme nájsť pokoj, kľud a odpočinok, ale i život v súznení, spolunažívaní a vzájomnej symbióze. Preto zelené sama o sebe tak pozitívne vyplýva na mozgovú činnosť a zrak. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama