Reklama

Reklama

Pán času - Série 11 (2018) (série)


The Witchfinders (S11E08)

(epizoda)

Obsahy(1)

Doctor a spol. skončili v Anglii za dob čarodějnických procesů. Jak se dalo čekat, falešně obviněné čarodějnice tu neplechu nedělají. Může za to něco, co nepochází z této Země. (Varan)

Recenze (3)

sirien odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mohl bych nadávat na povrchně a lacině zpracovanou genderově politickou nalejvárnu... ale ve skutečnosti mě víc štve, jak to je kurevsky nudný. Jako vážně - díl o mimozemské invazi během čarodějnických procesů a většinu času se tam NIC NEDĚJE a celý to je vyplněný lacinejma dialogama a genderově brečícim hláškovánim. A když se tam něco dít začne, tak to je hromada narativního podvádění a znásilňování žánru kdy si scénáristi tahaj z ucha co je zrovna napadne, takže vlastně člověku nestojí ani za to dávat pozor nebo mít nějakou investici do děje, protože co - stejně si za dalšim rohem scénárista vytáhne další "whateva- magic" nebo deus ex machina. Stranou toho, že tam kde má bejt nějaká akce sou jen další strašně mizerně napsaný dialogy. Je fakt strašně cítit, že to dělaj lidi bez nejmenšího vztahu k žánru (a s dost podprůměrnejma řemeslnejma schopnostma). Plus je víc a víc cítit že Whittaker na roli Doktora nemá - asi není špatná herečka, ale na Doktora se nehodí (s tim že má kozy to přitom nemá co dělat, prostě to neumí zahrát) ()

Elisson odpad!

všechny recenze uživatele

Multikultúrna sračka....táto séria je krásnym príkladom západného degradovania bieleho muža. Hlavným šéfom je žena, je doprevádzaná Indkou, Afričanom a starším bielym mužom. Okrem toho je to plné prehrávajúch hercov. No radosť. Nie že by v prvých sériach novej éry Doctora Who nebolo množstvo dobových propagačných sračiek, ale toto už je naozaj moc..... ()

Reklama

Reklama