Reklama

Reklama

Murder-Set-Pieces

všechny plakáty

Obsahy(1)

Film vykresluje skutky sadistického maniaka, který vzhlíží k Hitlerovi, řadí se mezi nacisty a praktikuje ve svém rozsáhlém domě zvrácené orgie na dívkách, které naláká na focení. Dívky pak ve sklepě znásilňuje, mučí a porcuje. Není mu cizí vraždit i na veřejném místě v ústraní někde na záchodcích a podobně. Jedná se o extrémně násilný film, plný brutality a krve. (Flipnic)

(více)

Recenze (61)

Genero 

všechny recenze uživatele

Dostáváme se k naší pravidelné listárně, dopisů tu máme velkou spoustu, tak pojďme na to. Pan Alois z Masojed se ptá: Budete o letošní Vánoce vysílat nějakou pohádku? Ano, chystáme skutečnou pecku, evergreen mezi evergreeny, pohádku nejpohádkovější – Mrazíka. Paní Mařena z Neškaredic se ptá: Uvedete v brzké době nějaký zahraniční romantický seriál? Ano, chystáme do programu seriály Vášnivá srdce, mexickou milostnou romanci Te quiero, puta, což by se dalo volně přeložit jako Toužím po tobě, lásko a již v červnu vás čeká izraelská telenovela Krásná Ester a Nabukadnesarova pomsta. Divák Genero z Kladna píše: Můžeme se těšit ve vysílání na Palumbův opus Murder – Set – Pieces? Jsem z vašeho dotazu, pane Genero, poněkud konsternován a dehydrován, protože takový debil jako vy nám nepíše do redakce každý den. Jestli jste pííííííp úchyl, co si píííp píííííé u takových pííííp jako je tahle píííííp o pííííííip, co si klidně píííííp s mrtvolou a ještě pak strčí svýho pííííp do píííííp i píííííííp, když jí zrovna píííííp, pííííííp pííííííííííííííp, divím se, že si vaše matka raději pííííp píííííp pííííp, než pííííííp pííííííííííííp, pííííííp. A píííííííp pííííííííííp píííííííp, vy kladenskej píííííííp, pííííííííp, pííííííp, píííííp píííííp pííííííp, protože pííííííííp píííííp píííp pííííííííp by vám píííííííííííííííp píííííííp. Píííííííp píííííííííp píííííííííííp pííííííp píííííííííííííííííp píííp a navíc se nám příliš nehodí do našeho vysílacího schématu. Takže dobrou chuť, pokud právě obědváte, pro dnešek se s vámi ze studia loučí Karel Voříšek a příští týden se na vás bude těšit moje kolegyně Lucka Borhyová. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

To by nebylo ono, kdybych si na mé dnešní narozeniny nedopřál nějakou prasárnu. A musím říct, že tohle bylo dost extrémně nechutný. Ani bych neřekl, že to bylo samoúčelné, kde šlo pouze o brutalitu, děj tu byl, sice jednoduchý o porušeném náckovi, který vzhlíží k Hitlerovi, ale byl. Viděl jsem už několik podobných filmů, kde nebyl ani ten jednoduchý příběh, aby člověk věděl alespoň "proč". Brutální scény jsou natočené celkem dobře, top scéna asi zabití ženský ve vaně a finále alá masakr motorovou pilou bylo taky fájn. Překvapilo mě, nebo spíš zarazilo, že došlo i na zabití dítěte. Samozřejmě nechybí spousta nahatých slečen a sexu. Pouze pro okrajové publikum. ()

Reklama

kagemush 

všechny recenze uživatele

Hodnotil bych i výše,ale-BACHA od teď sem tam SPOILER- překvapivě se u mě nedostavili nějaké ty zásadnější emoce.Že by nějaké to souznění s oběťmi? No, moc ne,a těžko to byl úmyslný záměr pana režiséra.Spíše naprostý nedostatek prostoru,který oběti ve filmu dostanou,-většinou jsou prezentovány jako tupé kusy masa na naporcování.A furt dokola:bradavka,zadek,břitva(nebo něco jinýho),řev a krev. Jasně že se mi hnusil machonaziúchylamagor skrze své pohnutky a činy, ale to je tak vše. (např. u franc. Noci s nabroušenou břitvou,nebo Uvnitř,tam prezentované násilí budilo u mě mimo jiné především značný pocit ztísněnosti,úzkosti, -zde se dostavil vlastně jen pocit hnusu a nesouhlasu) Sem tam mě potěšil režisér nějakým tím ftípkem,-...,,máte snuff Nutbag?"(jasný odkaz na jeho předchozí film,-i jako zdůraznění že tohle není(!) snuff?),nebo poslední věta hlavního ,,hrdiny" -......, ,,ale každé hvězdné kariéře předchází nějaké to focení!!"(fuj). Někdy pan režisér prudil,jakože dáme to do jiných kontextů(11.září??!!),aneb kritika tady toho všeho,či spíš marná snaha tam něco takovýho nacpat? Škoda času,bohatě by stačilo soustředit se na konání magorovo,(viz. Henry:portrét masového vraha) a ono by to třeba(kritika něčeho) vyplynulo tak nějak samo. Takže film bohužel tak trochu o ničem a do nikam,nutno však přiznat,že v rámci už poněkud unavené americké produkce dost odvážný. Díky aspoň za to. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Málokdy ocením samoúčelné násilí a brutalitu.....ale na tomto si někdo dost ujel ve stylu Maniaka, takže jednou za čas budiž. Nedoporučuju všem, co nemají opravdu hodně za sebou, je to strašná řezničina, kde se neserou ani s děckama. Prostě už od pohledu trefenej neonácek jezdí po městě v nadupané káře a hledá (nejen) kurvy, který ojede, a pak podřeže - v lepším případě. 70% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

-Ženy pijou mužům krev každý večer a na konci měsíce z nich vyteče.- Vcelku průměrná záležitost o magorovi, co si nese trauma z dětství a má potřebu porcovat ženy. Snad zbytečný byl motiv nacismu, ale budiž. Dívky jsou hezké, než je zohyzdí, a tak představují to nejlepší. Gore nijak šokující, snad vyjma práce s motorovkou, ale viděl jsem verzi 91 minut. Počítám, že ale o zas tak moc jsem toho nepřišel. Chvílemi si člověk vybaví německý underground (čemuž napomáhá němčina hlavní postavy), jenže ten je přeci jen odvázanější. A pak Americké psycho, ovšem Patrick Bateman je rozhodně o několik tříd výše. Ta malá bloncka zasloužila vyvrhnout a scéna s ní ve sklepě byla nereálná a směšná. Velmi dobrá hudba! Potěšilo cameo Tonyho Todda. ()

Zajímavosti (3)

  • Aby dostal film rating NC-17, muselo být vystřiženo 23 minut brutálních scén. Žádný film v historii nebyl dosud kvůli ratingu takhle zkrácen. (Flipnic)
  • V mnoha zemích je film dodnes zakázán, v některých byl uvolněn až několik let po natočení. (Flipnic)
  • Ve filmu je zavražděno 30 lidí a vypotřebováno 55 galonů umělé krve. (Flipnic)

Reklama

Reklama