foto

Donnelly Rhodes

  • nar. 4.12.1937
    Winnipeg, Manitoba, Kanada
  • zem. 8.1.2018 (80 let)
    Maple Ridge, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Mr. Hockey: The Gordie Howe Story (TV film)
2012 Barricade
Soudný den vánoční (TV film)
2011 Marley a já: Štěněcí léta
Železný Golem (TV film)
2010 Dcera jako rukojmí
Goblin (TV film)
Ramona
TRON: Legacy 3D
2009 Pouliční rváč
2008 Gym Teacher: The Movie (TV film)
Loch-ness teror (TV film)
Záhada sfingy (TV film)
2007 Battlestar Galactica: Břitva (TV film)
2006 Tajemství minulosti (TV film)
2002 Pod tlakem
Sněžní psi
2001 Okouzlení vrahem
Svatební šaty (TV film)
2000 Personally Yours (TV film)
1999 Miracle on the 17th Green (TV film)
Roswell: Mimozemšťané útočí (TV film)
Vražda na Stínové hoře (TV film)
1998 Velký chlupáč (TV film)
1997 Convictions (TV film)
Indefensible: The Truth About Edward Brannigan (TV film)
Sestřička (TV film)
1996 Urban Safari
1995 Stín pochybnosti (TV film)
When the Vows Break (TV film)
1994 Bezmezná posedlost (TV film)
Guitarman (TV film)
1992 Dirty Work (TV film)
1991 Showdown at Williams Creek
1989 Penthouse, The (TV film)
1987 Jak jsem ti slíbil (TV film)
1986 Dalton: Code of Vengeance II (TV film)
1984 Flight 90: Disaster on the Potomac (TV film)
1980 Nebeský pes
1976 Goldenrod
Our Man Flint: Dead on Target (TV film)
1973 The Hard Part Begins
Znak Neptuna
1969 Butch Cassidy a Sundance Kid
Change of Mind
1968 Smugglers, The (TV film)
1967 Gunfight in Abilene
1957 27. den
1956 Reprisal!

TV seriály

2016 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Invasion! (S02E07)
The Flash (TV seriál)
Invasion! (S03E08)
2015 Coded (TV seriál)
2013 Lovci duchů (TV seriál)
Clip Show (S08E22)
2009 Battlestar Galactica (TV seriál)
Daybreak: Part 2 & 3 (S04E20)
Daybreak: Part 1 (S04E19)
Islanded in a Stream of Stars (S04E18)
další epizody (7)
2008 Battlestar Galactica (TV seriál)
The Hub (S04E09)
Sine Qua Non (S04E08)
Guess What's Coming to Dinner (S04E07)
další epizody (5)
Láska je Láska (TV seriál)
Lesby utržené ze řetězu (S05E07)
Smallville (TV seriál)
Pouť (S07E19)
2007 Agentura Jasno (TV seriál)
Zataženo s možností vraždy (S01E12)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Crossroads: Part 2 (S03E20)
The Woman King (S03E14)
Taking a Break from All Your Worries (S03E13)
2006 Battlestar Galactica (TV seriál)
The Passage (S03E10)
Unfinished Business (S03E09)
Hero (S03E08)
další epizody (11)
2005 Lovci duchů (TV seriál)
Wendigo (S01E02)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Flight of the Phoenix (S02E09)
Final Cut (S02E08)
Domov, část 2. (S02E07)
další epizody (6)
2004 Battlestar Galactica (TV seriál)
Šest stupňů odloučení (S01E07)
Lakmus (S01E06)
Domů už nemůžeš (S01E05)
další epizody (4)
2002 Tom Stone (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Eyes of a Cowboy (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
...Thirteen Years Later (S03E05)
1997 Milénium (TV seriál)
Broken World (S01E20)
Krajní meze (TV seriál)
Tlačítko mrtvého muže (S03E13)
1996 Krajní meze (TV seriál)
Jsme vzdáleni celé světy (S02E10)
Akta X (TV seriál)
Kouřící muž (S04E07)
1994 Akta X (TV seriál)
Tvary (S01E19)
1992 Heights (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)
1984 Double Trouble (TV seriál)
Nebezpečný záliv (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)
Sam's Women (S01E02)
Report to Murphy (TV seriál)
1977 Soap (TV seriál)
1975 Sidestreet (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
The Starlost (TV seriál)
1971 Famous Jury Trials (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace