Reklama

Reklama

Boží zápasník

  • Česko Nespoutaný (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nacho (Jack Black) vyrůstal v jednom malém mexickém klášteře v Oaxace a nyní v něm pracuje jako kuchař, který chce dostat toto svaté místo z finančních potíží a to díky tomu, že vyhraje Wrestlingový turnaj. Ale jak Nacho brzy zjistí v televizi to všechno vypadá méně bolestivě a tak mu nezbývá nic jiného, než do boje zapojit i taktiku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (184)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Trošku tady nevěřícně zírám, že se to tolika lidem líbilo a ještě více hledím že se i zasmáli. Jack Black se sice nebojí jít do originálních projektů a dodat jim svém charisma, tady ovšem jeho herecký výkon šel naprosto kolem mě. Scénář je naprosto debilní, až je to vlastně k smíchu. Celý film ostatně působí jako takový špatný vtip. ()

Lionheart 

všechny recenze uživatele

Není to tak špatné, jak jsem si původně myslel, vlastně jsem si celkem užíval tu parodii na církev a naivní romanci a hrdinskou epiku. Na Jacka Blacka je tam celkem málo "fekálního humoru", což je jednoznačné plus a Ana de la Requera je prostě nádherná jeptiška a díky ní je vlastně velmi pochopitelný onen zápal Nacha. Jinak příliš to vtipy nehýří, ale špatné to není, jen úsměvné, na Blacka naštěstí dost málo trapné, takže ty tři hvězdy za nadhled a jeptišku si to zaslouží. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Kdo zná Jacka Blacka, ví asi na co se má připravit a na jaký styl humoru. Někomu sedí, více lidem ale ne. Tentokrát se Jack Black jakožto mnich rozhodne pomoci chudým sirotkům, o něž se stará klášter, tím, že vydělá hodně peněz jako zápasník. A představte si, po mnoha peripetiích a nezdarech se mu to nakonec podaří a stane se hvězdou. ()

*Fish* 

všechny recenze uživatele

Wow, suprova atmosfera, fakt vyborne nastineno, naivni, ale super. A Ana de la Reguera ukazuje, proc jsou jeptisky tak sexy. A imho vypada takto decentne mnohem lepe nez na nalicena na sexy fotkach pro pany. Fakt k sezrani ;-) A Jack Black super, Efren Ramirez taky super a sirotci taky super :D A kdyby nekdo chtel - ustredni pisen je Mr. Loco - Real Religious Man ()

honzic 

všechny recenze uživatele

Ani zajímavé herecké výkony hlavního představitele a jeho společníka mne nepřesvědčily o zajímavosti a kvalitě tohoto filmu, místy se mi nelíbil scénář, nudné pasáže a mírné nelogičnosti. Navíc zábava též chyběla, tak se mi to na komedii moc nehodí. Pár pěkných částí tam je, ale to na úspěch celého filmu nestačí. Hodnocení: 45 % ()

Galerie (32)

Zajímavosti (11)

  • Pri natáčaní wrestlingových scén Jack Black skočil z ringu a udrel sa hlavou o stoličku. Rana si vyžiadala aj pár stehov. (Smok)
  • "Nachomobil" je upravená verzia bicykla - trojkolky predávanej v Mexiku, ku ktorej filmári pridali zadok zo skútra a širšie pneumatiky. (Smok)
  • Meno postavy "Chancho" v preklade zo španielčiny znamená "prasa". Meno postavy "Esqueleto" v preklade zo španielčiny znamená "kostra" (Smok)

Související novinky

Jack Black ministrem obrany

Jack Black ministrem obrany

18.05.2015

Režisér Jared Hess se proslavil komedií Napoleon Dynamit, svůj debut nicméně dodnes nezastínil. Boží zápasník ani Divnej týpek příliš kladných ohlasů neposbírali, Hessovu reputaci ale možná napraví… (více)

Reklama

Reklama