foto

Xavier Grobet

  • nar. 12.10.1964 (55 let)
    Mexiko, Federální distrikt, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Intolerance: No More
2017 Bradův život
2016 Americká reportérka
Hledání (TV film)
2015 Focus
2013 A dost!
Incident, The
2012 Jak porodit a nezbláznit se
2010 Záložní plán
2009 I Love You Phillip Morris
Mother and Child
2008 Město Ember
2007 Hudbu složil, slova napsal
2006 Boží zápasník
V tom domě straší!
2005 Nine Lives
2004 Dlouhá cesta zpátky
The Woodsman
2003 Hija del canibal, La
Rodinné tajemství (TV film)
Všechny chtějí Papiho
2002 Bear's Kiss
2001 Sex, pochoutky a romantika
V čase motýlů (TV film)
2000 Než se setmí
1999 Santitos
Sexo, pudor y lágrimas
1997 De noche vienes, Esmeralda
1996 Ańos Arruza, Los
Love Always
Tres minutos en la oscuridad
¿Por qué nosotros no?
1995 Algunas nubes
Sin remitente
1994 Amorosos fantasmas
Vagabunda
1993 El triste juego del amor
Vida conyugal, La
1991 La mujer de Benjamín

TV seriály

2019 Neuvěřitelná (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Watchmen (TV seriál)
She Was Killed by Space Junk (E03)
2018 Sorry for Your Loss (TV seriál)
The Penguin and The Mechanic (S01E10)
Welcome to Palm Springs (S01E09)
A Widow Walks into a Wedding (S01E08)
další epizody (10)
2017 Dynastie (TV seriál)
Sotva tě poznávám (S01E01)
Making History (TV seriál)
Pilot (E01)
2015 Hledání (TV seriál)
Looking for Home (S02E10)
Looking for Sanctuary (S02E09)
Looking for Glory (S02E08)
další epizody (10)
2014 Marco Polo (TV seriál)
Bílý měsíc (S01E06)
Hašašín (S01E05)
Panenka Jane (TV seriál)
Chapter One (S01E01)
2011 Mé nové Já (TV seriál)
2010 Scoundrels (TV seriál)
V odborné péči (TV seriál)
Adele - týden 3. (S03E12)
2008 Swingtown (TV seriál)
V odborné péči (TV seriál)
Paul a Gina - týden 1. (S01E05)
Jake a Amy - týden 1. (S01E04)
Sophie - týden 1. (S01E03)
další epizody (5)
2006 Velká láska (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2004 Deadwood (TV seriál)
Pevná chůze (S01E11)
Žádní další synové a dcery (S01E09)
Když trpí děti (S01E08)
další epizody (4)

Dokumentární

1997 Bunuel Mexican, Un
1995 Pasión de Iztapalapa, La

Herecká filmografie

Filmy

1995 Algunas nubes
1989 Bajarse al moro

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky