Reklama

Reklama

Boží zápasník

  • Česko Nespoutaný (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nacho (Jack Black) vyrůstal v jednom malém mexickém klášteře v Oaxace a nyní v něm pracuje jako kuchař, který chce dostat toto svaté místo z finančních potíží a to díky tomu, že vyhraje Wrestlingový turnaj. Ale jak Nacho brzy zjistí v televizi to všechno vypadá méně bolestivě a tak mu nezbývá nic jiného, než do boje zapojit i taktiku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (184)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jestli se Jack Black v případě tohohle filmu snažil, tak všechny ostatní faktory stály proti němu. Někde jsem četl, že "Boží zápasník" je komedie. Ovšem musela se stát chyba, protože film vlastně není vůbec vtipný. Naopak, pozitivní jsou na něm momenty, které jsou spíše vážné. Jack Black je mnich, který v klášteře "vaří", ale jeho snem je být zápasník, což je trochu proti nařízením, která církev má. Jenže srdci neporučíte, a tak se zrodí Nacho Libre, zápasník, který chce chudým dávat. No jo, není to originální. Osobně mám wrestling moc rád, ale ani z toho tu moc není, protože jediný zápas, který stojí aspoň trochu za něco, je zápas poslední. Navíc ani v tomhle ohledu se tvůrci příliš nesnažili a prostě nemají nic navíc, co by mohli nabídnout. Plácají se ve stereotypu, snaží se být absurdní, ale jsou jenom trapní. Jared Hess se snaží o trochu jiné komedie, jen prostě zapomněl na to dělat komedii a dělá jen to trochu jiné. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/05/9-umelec-diktator-nacho-libre-rise.html ()

Petfruf 

všechny recenze uživatele

Nejprve jsem si myslela, že filmu dám o hvězdičku víc, ale druhá polovina je troku slabší. Nicměně je to pořád příjemná nevulgární komedie se spoustou vtipných momentů. Jack Black je jako vždy skvělý. Jedna z věcí, proč se mi film líbil je ta, že mi hodně připomíná filmy Wese Andersona - vizuálně i hudebně. ()

Reklama

cab 

všechny recenze uživatele

"Nacho" je kucharem v sirotcinci, ktery se pere o preziti kvuli nedostatku financi. Aby zachranil nebohe ditka, prihlasi se do dobre dotovaneho wrestlingoveho turnaje, ktery rad sleduje v televizi. Maskovany zapasnik za dobrou vec je narozdil od kratkych, ale za to vtipnych a energickych traileru v hodinu a pul trvajicim filmu jen stinem prislibene zabavy. Poslepene kousky v rychlosti a nedbalosti sesmoleneho deje asi nekde na barove zidlicce nezachrani od odzivane nudy ani agilni (Jack Black). 50% ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

A ty 2* jsou spíš z milosti.Do budoucnosti se mi totiž bude vybavovat pouze ta naprostá většina těch negativních vzpomínek na tuto hloupost,než ta jedna pozitivní.Naprosto idiotský děj,pro který jsem zkrátka neměl pochopení.Totálně exhibiční přehrávání Jack Blacka.Kopice tupých vtipů a trapných scén.A samozřejmě trapný happyendový závěr.A tím jediným pozitivem zůstává půvabná Ana de la Reguera.Trochu dost málo.Nepřišlo mi to ani správně ujeté,ani zábavně vtipné,ani odpočinkové,přišlo mi to pouze zbytečné a nudné! ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Tak tohle ne. Já mám magorský komedie většinou rád, ale tady jsem se téměř nezasmál. Dokážu si představit vyšší hodnocení, než dávám já, ve dvou případech: a) jste pod vlivem (alkohol, omamné látky, ...) nebo b) jste oddaní fanoušci Jacka Blacka. V mém případě neplatila ani jedna z variant. Black se snaží, ale tentokrát mě prostě nepřesvědčil. Díky alespoň za jeptišku, jejíž sledování mě až do konce neomrzelo. 40 % Oblíbená část- "Jaks mě tady našel?" ()

Galerie (32)

Zajímavosti (11)

  • Pri natáčaní wrestlingových scén Jack Black skočil z ringu a udrel sa hlavou o stoličku. Rana si vyžiadala aj pár stehov. (Smok)
  • Pri niektorých wrestlingových scénach štáb vyhadzoval do vzduchu bábiky. Náklady na ne boli totiž nižšie, ako na komparzistov a vyzerali dosť reálne. (Smok)
  • Text piesne, ktorú je nútený Nacho spievať na party, kompletne vymyslel Jack Black. (Smok)

Související novinky

Jack Black ministrem obrany

Jack Black ministrem obrany

18.05.2015

Režisér Jared Hess se proslavil komedií Napoleon Dynamit, svůj debut nicméně dodnes nezastínil. Boží zápasník ani Divnej týpek příliš kladných ohlasů neposbírali, Hessovu reputaci ale možná napraví… (více)

Reklama

Reklama