Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

Jedná se o cestopisný seriál, ve kterém účinkuje anglický herec Evan McGregor a jeho kamarád. Cílem těchto dvou aktérů bylo objet svět na motocyklech. Cesta začíná ve Velké Británii a pokračuje směrem na východ přes Evropu (i přes ČR) dále do Asie (Rusko, Kazachstán, Mongolsko). Dále do Severní Ameriky (Aljaška, Kanada, New York) a nakonec zpět do Velké Británie. V tomto snímku se můžete těšit na radosti i slzy, pády a nehody či krásné krajinné scenérie z Asie či Severní Ameriky. (mRKEF)

(více)

Recenze (154)

Grizzly 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších dokumentů co sem kdy viděl. Ježdění na motorce zbožňuju a o takové cestě sem vždycky snil. Jak říká Ewan na konci - Jízda na motorce je nejlepší pocit na světě. Jinak Ewan i Charley sou fakt sympaťáci a dobří lidi. Nejlepší je ale stejně kameraman Claudio, kterej před cestou nemá ani pas a ani řidičák a pak pořád demoluje motorku :). Točit ale fakt umí a i když to od těch dvou dost kupuje, tak si ho asi oblíbili, protože v Long Way Down jede zase s nima. Prostě se mi tohle dobrodružství hodně líbilo a sám bych ho rád zažil. Viděna rozšířená desetidílná verze. 90% ()

Javad 

všechny recenze uživatele

Toto viem pozerať stále dookola! Neuveriteľné dobrodružstvo troch skvelých chlapíkov (Hlavne Ewan je tu prirodzený a vtipný), ktorý si prejdú všetkými možnými nástrahami, aké len môže naša planéta ponúknuť a navštívia mnohé krásne miesta. Nielen pre milovníkov motoriek a cestovania! ()

Reklama

NinonL 

všechny recenze uživatele

Úžasný dokument o cestě tří motorek a dvou doprovodných terénních aut kolem světa. V čele a v zájmu všech okolo samozřejmě Ewan McGregor. Nejsem zvláštní fanda motorek, ale toto dobrodružství mě nadchlo. Hlavně proto, že to není jen o cestě, ale taky o lidech, památkách a místních zvycích. Doporučuji 10dílnou verzi. ()

Wishkah 

všechny recenze uživatele

I přes ty útrapy, vyčerpání a různá nebezpečí, kterou tuhle partičku sympaťáků potkaly na jejich dlouhé cestě, jim jednoduše závidím. Celý dokument je koncipován jako domácí video z cesty dvou kámošů a je díky tomu o to živější. Charley a Ewan jsou neuvěřitelní pohodáři a jejich nápad vysoce oceňuju. Skvělý dobrodružný dokument ()

Schneefee 

všechny recenze uživatele

Přiznávám se bez mučení, na tenhle seriál jsem začla koukat protože mám lehkou (rozuměj těžkou) slabost pro Ewana, nicméně mě až zaskočilo jak moc mě seriál bavil. Doslova jsem hltala každý díl - od příprav až po samotnou cestu (i když cestování bylo přece jen zajímavější). Všichni zúčastnění mají můj obdiv, že se do něčeho takového vůbec pustili. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (15)

  • Ewan McGregor čte během cesty knihu od Alexandra Solženicyna "Rakovina" (Aleksandr Solzhenitsyn: "Cancer Wand"), což je kniha vyprávějící příběh o pacientech onkologické kliniky, kteří se zde léčí v polovině 50. let 20. století. Kniha původně vyšla jako samizdat. (Cuzan)
  • Cestu absolvovali na motocykloch BMW GS R1200. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama