Reklama

Reklama

Lov na boháče

  • Česko Nejsem na prodej (více)
Trailer

Obsahy(1)

Vždycky randila s muži, co měli peníze... pak potkala jednoho, co měl srdce. V nové euforické komedii, režisér Pierre Salvadori představuje paradoxní vztah mezi polomondénní ženou a zaměstnancem hotelu. Audrey Tautou a Gad Elmaleh, herci v plné formě, se obcházejí, uchvacují, manipulují se sebou a... milují se. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (99)

emma53 

všechny recenze uživatele

Milá, kouzelná Audrey Tautou a já bych nedala moc za to, že ona je taky tím hlavním tahounem na tuhle romantickou jednohubku z Francie Těm jejím hnědým očím a krásné postavičce by málokterý muž odolal a Irene, vědoma si těchto svých předností, vycházely její plány báječně. To by se jí ovšem nesměl do cesty dostat Jean, který její doposud zajetý řád podstatně zkomplikoval. Jak? to se už musíte podívat sami. Lov na boháče je určitě přijatelnější název pro tenhle snímek, kde Audrey byla očekávaně roztomilá a Gad Elmaleh si toho svého zamilovaného trubku zahrál taky na jedničku. Suma sumárum to bylo příjemně strávené odpoledne. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Pokud vás už nebaví věčně koukat na uslintaný americký komedie a poslouchat to věčný "Oh my God", máte možnost. Netvrdím, že tenhle film je nějaké filmové umění, to ve svém žánru ani být nemůže, ale rozhodně je zcela jiný, než jsme zvyklí od Američanů. Francie má zkrátka cit pro věc. Oba hlavní hrdinové nejsou vykonstruovaní panáci z Růžové knihovny, ale trosky, co si na úkor své důstojnosti chtějí zlepšit svojí životní úroveň a to v podstatě luxusní prostitucí. Při této práci se potkávají tak dlouho, až je z toho láska. Zápletka není nijak složitá, nicméně dostatečně originální na to, aby bavila. Kdo obdivuje Audrey Tatou, vězte, že zde je opravdu moc pěkná, v dobře napsané roli na tělo. Gad Elmaleh je zamilované tele, Pierre Richard by ho asi kdysi zahrál líp, ale ten už je na milovníka trochu starý. Příjemný film, který mne naplňuje nadějí, že dobrá romantika ještě nevymřela...80% ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Asi každej z nás kluků to zkouší nebo zkoušel na pěkný holky horem, dolem. Rozehrát při balení samičky co největší teatr doporučuje devět z deseti bláznů. Jenže přinese giga balicí teatr očekávaný triumf klučíčí vůle ? Gad Elmaleh by mohl vyprávět. Kvůli holce dokáže rozject show, hodnou těch největších balících mistrů - mě a když k tomu nahodí psí oči a výraz dobráckého blbečka, tak má v posteli provoz jak na londýnském letišti Heathrow. Ještě gentlamansky zhodnotím krásu Audrey Tautou - těžce rajcovní děvka a už můžu jen vzpomínat, jak moc příjemně mě bylo při sledování tohohle filmu. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Rok 2006, pamatujte si. Toho roku byla Audrey Tautou sexy, historicky. A právě v Hors de Prix zažila vrchol, stejně jako snad každej divák mužskýho pohlaví. :)) Zkrátka hot hot hot! K filmu - nenudící jednohubka na posezení, komediální potenciál hotelovýho prostředí vytěženej do úplnýho dna, Elmaleh docela sympaťák. Prima. ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Postava Audrey Tautou si sice s názvem protiřečí, ale zato jí večerní šaty a paraplíčka ve vlasech sluší nejvíc ze všech – a to počítám i jejího hereckého partnera s očima a charismatem akvarijní rybičky. Nijak zvlášť hlubokomyslná, ale příjemná komedie plná luxusu, francouzského šarmu a pozlátka, která sice místy pobaví, ale po skončení vyprchá z paměti rychleji než bublinky z šampaňského. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Film bol natočený v meste Biarritz v Hôtel du Palais. (Arsenal83)
  • V jednej francúzskej TV šou herečka a speváčka Marie Laforêt oznámila, že bude účinkovať v tomto filme. Nakoniec sa v ňom však vôbec neobjavila. (U_S_O)
  • Jean (Gad Elmaleh) sa vydáva za arcivojvodu z Edinburghu, aby pomohol Irene (Audrey Tautou). Neexistuje však žiadny arcivojvoda z Edinburghu a ani nikdy neexistoval. Existoval iba vojvoda z Edinburghu. Posledným vojvodom z Edinburghu bol princ Charles. Pri jeho nástupe na trón v roku 2023 sa titul spojil s korunou. (Arsenal83)

Reklama

Reklama