Reklama

Reklama

Lov na boháče

  • Česko Nejsem na prodej (více)
Trailer

Obsahy(1)

Vždycky randila s muži, co měli peníze... pak potkala jednoho, co měl srdce. V nové euforické komedii, režisér Pierre Salvadori představuje paradoxní vztah mezi polomondénní ženou a zaměstnancem hotelu. Audrey Tautou a Gad Elmaleh, herci v plné formě, se obcházejí, uchvacují, manipulují se sebou a... milují se. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (99)

lacerta 

všechny recenze uživatele

Nečekala bych od toho bůhví co, je to romantická komedie. Ale na poli v souboji jiných romantických komedií mi to jednak přišlo skutečně romantické a občas i aspoň trochu vtipné. Nijak mě nepohoršuje zlatokopectví ani patolízalství hlavních postav. Nemusí mít každý film morální ponaučení na závěr. Viděla jsem to po "romantických komediíchHlavně nezávazně a rozhodně mi to přišlo zábavnější a snad i reálnější. Prostě oddychovka. ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Postava Audrey Tautou si sice s názvem protiřečí, ale zato jí večerní šaty a paraplíčka ve vlasech sluší nejvíc ze všech – a to počítám i jejího hereckého partnera s očima a charismatem akvarijní rybičky. Nijak zvlášť hlubokomyslná, ale příjemná komedie plná luxusu, francouzského šarmu a pozlátka, která sice místy pobaví, ale po skončení vyprchá z paměti rychleji než bublinky z šampaňského. ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

Francouzi čas od času překvapí, a natočí opravdu slušnou komedii. O to ví jsem zaskočen, že tady k úspěchu stačil obyčejný motiv zlatokopectví, mile převedený jaksi genderově na druhou. Povedlo se jediné, zatímco Audrey jsem přál to nejhorší, Elmalehovi (kterého jsem nedávno hodnotit ve své recenzi na Kapitál) jsem prachsprostě fandil. Stylem a lokalitami mi to trochu připomínalo (K)lamače srdcí, i když ten je o něčem jiném. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Vlastně kaviár nejím. Vždy se do toho nutím. A čekám, kdy mi to zachutná." Nečiní mi problém vyrazit do společnosti v oděvu pamatujícím budování komunismu a patrně proto jsem se nikdy nestal terčem žádný krásky upřímně zamilovaný do zlatých karet s bezedným limitem. O co víc však těmito potvůrkami pohrdám v životě, o to raději je mám ve filmu. Takže tento snímek musím považovat za velmi povedenej, neboť Irene umí utrácet první ligu a Jean si také dokáže vytrucovat svoje. Pointu sice hravě odhalí i ten, kdo nikdy nedostal peníze za sex, ale o to tady přeci nejde. Tady jde o jména Versace, Dior, Prada, Valentino, Gucci a podobný nesmysly, do kterejch nehodlám investovat, ani kdyby výše mojí výplaty překročila cenu ponožek v akci. ()

DaUr 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv morální stránka snímku je více než pochybná (raněných duší, které za sebou hlavní dvojice zanechala, je snad až příliš mnoho), na klidný sobotní večer je to přesně to pravé - člověk nemusí příliš přemýšlet, příjemně si odpočine a pobaví se bez jakéhokoliv náznaku americky fekálního humoru. K tomu Gad Elmaleh, velice to sympatický člověk, a Audrey Tautou, velice, velice, VELICE sympatická dáma. Opravdu velice. Celkově tedy spokojenost, mnohem větší, než bych se odvážil očekávat. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Film bol natočený v meste Biarritz v Hôtel du Palais. (Arsenal83)
  • V jednej francúzskej TV šou herečka a speváčka Marie Laforêt oznámila, že bude účinkovať v tomto filme. Nakoniec sa v ňom však vôbec neobjavila. (U_S_O)
  • Jean (Gad Elmaleh) sa vydáva za arcivojvodu z Edinburghu, aby pomohol Irene (Audrey Tautou). Neexistuje však žiadny arcivojvoda z Edinburghu a ani nikdy neexistoval. Existoval iba vojvoda z Edinburghu. Posledným vojvodom z Edinburghu bol princ Charles. Pri jeho nástupe na trón v roku 2023 sa titul spojil s korunou. (Arsenal83)

Reklama

Reklama