Reklama

Reklama

Lov na boháče

  • Česko Nejsem na prodej (více)
Trailer

Obsahy(1)

Vždycky randila s muži, co měli peníze... pak potkala jednoho, co měl srdce. V nové euforické komedii, režisér Pierre Salvadori představuje paradoxní vztah mezi polomondénní ženou a zaměstnancem hotelu. Audrey Tautou a Gad Elmaleh, herci v plné formě, se obcházejí, uchvacují, manipulují se sebou a... milují se. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (99)

Greg25 

všechny recenze uživatele

Antiromantický námět, který ale v průběhu filmu začne nabírat překvapivě na romantice více než drtivá většina romantických komedií. A co víc tohle je komedie (navíc s francouzským šarmem), ne jen pouhý přídomek jak u většiny produkce svého žánru. Spousta scén je naprosto bravurních a podobně jako třeba u (K)lamače srdcí nezapomenutelná - například předstíraný telefonát pokojové služby. Výchozí situace, jakkoli je na romantickou komedii neobvyklá, je zábavná, uvěřitelná a ukazuje věci jasně bez skrupulí (nikoli naivně; svoje hrdiny představuje reálně bez příkras), a právě proto je tahle romantika jedna z nejvíce osvěžujících z poslední dekády. 85% ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Francouzi čas od času překvapí, a natočí opravdu slušnou komedii. O to ví jsem zaskočen, že tady k úspěchu stačil obyčejný motiv zlatokopectví, mile převedený jaksi genderově na druhou. Povedlo se jediné, zatímco Audrey jsem přál to nejhorší, Elmalehovi (kterého jsem nedávno hodnotit ve své recenzi na Kapitál) jsem prachsprostě fandil. Stylem a lokalitami mi to trochu připomínalo (K)lamače srdcí, i když ten je o něčem jiném. ()

Reklama

emma53 

všechny recenze uživatele

Milá, kouzelná Audrey Tautou a já bych nedala moc za to, že ona je taky tím hlavním tahounem na tuhle romantickou jednohubku z Francie Těm jejím hnědým očím a krásné postavičce by málokterý muž odolal a Irene, vědoma si těchto svých předností, vycházely její plány báječně. To by se jí ovšem nesměl do cesty dostat Jean, který její doposud zajetý řád podstatně zkomplikoval. Jak? to se už musíte podívat sami. Lov na boháče je určitě přijatelnější název pro tenhle snímek, kde Audrey byla očekávaně roztomilá a Gad Elmaleh si toho svého zamilovaného trubku zahrál taky na jedničku. Suma sumárum to bylo příjemně strávené odpoledne. ()

Pascale 

všechny recenze uživatele

Svižná, milá, skoro by se až chtělo říct "chic" komedie o dívce, která vlastně vůbec nepatří do škatulky prostitutek, nýbrž pouze spojuje příjemné (někdy méně příjemné) s užitečnýim a zdrojem její obživy se stalo obratné balení milionářů v luxusních hotelech na francouzské riviéře a snahou vytřískat z nich co nejvíc a to klidně i dlouhodobě a třeba i za účelem sňatku! Audrey Tautou skvěle sekunduje (nebo, že by ona jemu?) výborný francouzský bavič, marockého původu Gad Elmaleh, krerý ve Francii proslul svými "one man show" (...když jsem byl v Americe, všichni kolem mě pokřikovali: "Oh my Gad, oh my Gad!!? Ptal jsem se co na mě všichni mají...??) a dohromady se jim podařilo vytvořit film, který troufnu si říct stojí za vidění! ()

Dan 

všechny recenze uživatele

Celkem vtipná romantická komedie. Jenom tak trošku mrchoidně naivní a směřující k přílišnému happy endu. Takže pohádka pro dospělé v tom méně lichotivém smyslu :-) Skrze prezentaci hotelového životního stylu mě utvrdila ve zvrhlosti této luxusní úchylky (kterou jsem měl jako správný kritik možnost zažít na vlastní kůži...) ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Film bol natočený v meste Biarritz v Hôtel du Palais. (Arsenal83)
  • Herecká dvojice Gad Elmaleh a Audrey Tautou vyhráli společně pařížskou NJR Ciné Award 2007 v kategorii nejlepší polibek. (Roman.Ticka)
  • V jednej francúzskej TV šou herečka a speváčka Marie Laforêt oznámila, že bude účinkovať v tomto filme. Nakoniec sa v ňom však vôbec neobjavila. (U_S_O)

Reklama

Reklama