Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jednoho letního rána v ospalém městečku Blackwater v Louisianě udeří meteor do muzea Pleistocene, městečko se začne prudce ochlazovat a 40.000 let starý mamut je vypuštěn do ulic. Speciální agenti Powersová a Whitaker mají 17 hodin na jeho zneškodnění než bude město zpustošeno. Agenti povolají odborníka, paleontologa Dr. Franka Abernathyho, aby jim pomohl dostihnout a ulovit „stvůru“ dříve, než jeho zuřivé běsnění zdemoluje okolní svět. Jak ubíhají hodiny a narůstá počet mrtvých, Dr. Abernathy si uvědomí, že pro záchranu své dcery Jacky a ostatních nevinných obyvatel musí pomoci agentům zničit své vlastní celoživotní dílo. (Intersonic)

(více)

Recenze (90)

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Ježišmarja - tohle snad ani není myšleno vážně! Ne? Opravdu ne? Tak to se mi ulevilo. Ruku na srdce, spousta dražších filmů si hraje na něco extra a najdou se mezi nimi i větší shity než je tohleto. Když má člověk náladu, dokonce se u toho i zasměje... Protože tady nemůže nikdo hledat logiku. Protože celé dílo připomíná parodii na tu spoustu stupidních a rádoby velkolepých ufo-filmů, kterých se vyrojilo ažaž. Takže - jenom kvůli tomu, že jsem byla schopná nebrat Mamuta ani chvilku vážně, můžu hodnotit na pěkné 2*. ()

Cement73 

všechny recenze uživatele

Typické hlupučká béčková produkcia, ktorá sa na áčko tvárila len úvodnými titulkami a snáď aj s Tomom Skerritom, aj keď v jeho prípade to s pribúdajúcim vekom a menším množstvom rôl už nie je až také jasné :). Kravinka o oživlom mamutovi mimozemšťanovi, ktorý ohrozuje celé mesto, hoci nikt netuší prečo to robí... Keď treba zabiť čas tak "Mammoth" aspoň neotravuje... ()

Reklama

HonzaMag odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo i na mne moc. I přes naprosto originálně-imbecilní zápletku o mamutovi - sběrači vzorků pro vesmírné "badatele" jsem v hodnocení tentokrát neoblomný. Ještě, že už si nepamatuji, kolik jsem za tento skvost zaplatil... Ve výčtu žánrů mi chybí komedie, parodie, blábol, slátanina a naopak přebývá horor... ()

fcreading odpad!

všechny recenze uživatele

Musel som to pretáčať, pretože tolko špatných nelogických hereckých výkonou sa len tak nevidí. Všetko trpí špatným scenárom až po lacné triky, mamut ktorý vysáva svojim chobotom energiu ľudom je pekne trapné. Prišlo to z vesmíru, a zmocnilo sa to mamuta. O horore ani zmienka, trochu sci-fi zabalené do komédie, ale nie vtipnej, dotoho ešte Summer Glau, ktorá aj keď je príťažlivá to celé nezachráni, a všetko tiahne do odpadu Cox, ktorého baví natáčať takéto blbosti. Herci stále rozprávajú o filmoch, buď o E.T, Válke svetov a Braindeade, a ešte nesmiem zabudnúť na ruku ktorá oživne v mikrovlnke, odpad je slabé slovo. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

No nevěděl jsem co od toho čekat ,jestli horor ve stylu Vykoštovač a nebo něco víc. Nakonec se ukázalo že je to v podobném stylu to jest jakási lacinost.špatný triky ,jenže tady je to obalené do sci-fi a hlavně do humoru a to je to jediný co člověku nutí nedávat to do úplného odpadu. Protože občas se tam člověk dobře zasměje. Díky meteoritu oživne mamut co je v ledu v muzeu a vraždí. Majitel muzea s otcem a svojí pěknou dcerou a agentkou FBI ho jdou zastavit. Jsem zvědavý koho tvůrci dalšího nechají oživnout? ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Tým zodpovědný za speciální vizuální efekty byl nominován na cenu Emmy. (Terva)

Reklama

Reklama