Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Advokát Ingo Lenssen se svým týmem vyšetřovatelů se specializuje na delikátní případy klientů, kteří dávají přednost soukromému vyšetřování před právním poradenstvím... (oficiální text distributora)

Recenze (394)

Abes odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem asi pět minut a pochopil jsem. Tak tupé krimi je myslím i pro německy mluvicí obyvatelstvo velké sousto. Jo v Německu jsou asi kamery na každém rohu, spory mezi kriminalistou a kriminálníkem jsou snímány vždy z několika stanovisek. Simultánní dabing televize Nova tento kousek podtrhává. Lenssenův knír by si možná hvězdu zasloužil ale u našich sousedů asi nic neobvyklého, kašlu na to. ()

Delaney odpad!

všechny recenze uživatele

Lenssen posouvá hranice toho, o čem jsme si mysleli "maximum německé blbosti". Když si konečně zvyknu na Bolla, tak přijde nějakej fousatej Habsburk a hraje si na Detektiva. Do toho naprosto bezchybný komentář, který by si zasloužil vydat na kazetě a založit do fochu "Mluvené slovo - humor" Např.: Uvažovali mladí vyšetřovatelé správně, když se začli zajímat o nenápadného motorkáře, který zastavil dva metry od domu oběti a s námořním dalekohledem pozoruje v okně mladou znásilněnou ženu?"... Mladí detektivové Christian Storm a Katja Hansen jsou vysoce inteligentí profíci, kteří tráví svůj čas pozorováním koloběhu financí hrobařů, z dialogu kdy procházejí okolo kamenictví, kde jsou vystaveny na prázdném dvorku náhrobky a Christian praví: "Kšefty jim moc nejdou, co?" a Katja odpoví: "No jo, vždyť je zima" Kde je ponaučení? Více nebožtíku v letních měsících... Ingo a jeho parta v mládí zanedbávanejch detektivů opravdu stojí za shlédnutí, aby člověk poznal pravého německého ducha... Proto jasný Odpad! ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nechápu jak je to možný, ale dokázal mě ten seriál i přesto, že jsem jen tak ze zábavy prohledával kanály, donutit sledovat příběhy těch naprosto dementních představitelů. Snaží se to být autentické a tak to vypadá jako, kdyby opravdu německá zásahovka podnikla nějakou akci...bohužel až do doby dokud se jeden z herců neprokecne dementními dialogy. Suma sumárum překvapivě neobvyklá kriminálka od ostatních německých kravin, která dokáže na první pohled opravdu zaujmout a ten jeden bod si za tu snahu zaslouží. (2/10) ()

Bay_watch odpad!

všechny recenze uživatele

Jako komedie perfektní (rozesmál mě už jen pohled na ten Lenssenův pěstěný furiantský knír)... jenže v popisu žánru není ani zmínka o tom, že by tato televizní anomálie měla dráždit moje bránice, a jako krimi by to byla urážka detektivního žánru, jelikož naivita, se kterou jsou jednotlivé případy "vyšetřovány", někdy hraničí až z demencí... Co s tím? ()

RadimFišer 

všechny recenze uživatele

Nerozumím zdejšímu hodnocení. Film je velmi originální svým zpracováním kriminálky. Je to velmi napínavý a udržující film, u kterého jsem neztrácel čas. Libil se mi tajemný hlas v pozadí, který všechno komentoval. Je to takový dokumentárno-dobroduřný film v detektivce. A ta originálnost a odvaha to tímto způsobem zpracovat mi učarovala a zařadila se do mé hluboké paměti. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Přestože se v seriálu uvádí, že se případy zakládají na pravdě, není tomu tak. Postavy i děj jednotlivých epizod je smyšlený. (jurama525)

Reklama

Reklama