Reklama

Reklama

Ae-kyung je namyšlený frajírek a dědic, kterému jeho dědeček odkázal obrovské bohatství. Jenže dědečkova závěť bude platná pouze za splnění podmínky, že bude přeložen do Boramské střední školy v Gangwondo, kde musí odmaturovat. Po případném nedokončení studia, bude veškerý majetek věnován na charitu. Tak se Jae-kyung z pohodlného života v přepychu a luxusu stěhuje do malého městečka a nastupuje dle závěti do Boramské střední školy. Ze začátku si nemůže zvyknout na zdejší školu a veřejnost, snaží se obejít dědečkovi podmínky přes úplatky a rvačky. Jae-kyung zde však potkává milou a krásnou dívku Choi Eun-hwan (trpící Hypertrofickou kardiomyopatií), do které se zamiluje, rázem se z namyšleného a drzého sobce začíná stávat dospělý muž. Bude Choi Eun-hwan opětovat jeho lásku a podaří se jí překonat velice zákeřnou nemoc? (Káronoš)

(více)

Recenze (79)

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Klise jak prase. Mozna uz jsem tech korejskych emo filmu videl prilis, aby me tenhle nechal naprosto chladnym. Je v tom opet ten typicky asijsky cit a prijemna hudba, ale je to tak neuveritelne identicke jako ostatni filmy z teto sfery, ze to ve finale vysumi naprosto do prazdna. Ani chemii mezi hlavni dvojici jsem zde uz necitil. Masterpiecum typu A Moment To Remember tohle nesaha ani po kotniky. 3/10 ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě to nebyl špatný film, ale také ničím nevybočoval a co hlavně - již jsem podobných korejských filmů viděl dost. Tenhle film si kladl za cíl dojmout diváka, jenže tím u mě nezabodoval. Pravda je, že chyba bude i na mé straně, protože jsem očekával spíše komedii a té se mi zde fakt nedostalo:D ()

Reklama

Vavča 

všechny recenze uživatele

Nemá cenu nic zastírat, ten film je citově vyděračský, naštěstí, jsem na tohle zvyklý(u asijských a zejména korejských filmů s tím člověk musí počítat) a stejně jako Pirkaf to beru s nadhledem. Některé pojetí scén má své skouzlo ,stejně jako různé momenty(hlavně začátek filmu je vizuálně skvěle zpracovaný), ale celkově to má různé chyby, jako nevyvážené tempo vyprávění, scénář. Jenže hraje v tom Bin Hyeon, Yeon-hee Lee a hlavně, nevím jak je to možné, ale opět mě naprosto dostal soundtrack, podobně jako u Windstruck, tohle je jedna z nejpovedenějších složek filmu, hudba spojení hudby s obrazem. Po letech a opakovaných shlédnutích musím uznat, že jde o silný napdrůměr, nikoliv slabý, jak jsem se dříve domníval, síla filmu prostě zůstala. ()

ChArLeNe 

všechny recenze uživatele

Tu na hodnotení podstatne doplatila moja (v tom čase) neskúsenosť v celkovom obore ázijskej kinematografie respektíve ich zmyslu pre romantiku, špeciálne kórejského, taktiež aj roztomilý párik a špecifická choroba hl. hrdinky, ktorá mi tak trošku pripomína môj zdravotný stav. Aj ja chcem také biele bavlnené dvojprstové rukavičky %) ()

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Agresivně limonádovitý, klišovitý, citově vydírající film. Úliteb korejskému romantickému nevkusu je tu až příliš, výsledek funguje jako Pytlákova schovanka, žel, myšlena naprosto vážně. V některém ze svých starších komentářů jsem psal, že je potřeba přežít první půl hodinu, ve které se v korejských romantických filmech důkladně předvádí, že hlavní hrdina je pitomec -- načež jej bude modelka z jeho pitomcovství léčit. Zde jim časomíra trochu ujela, přehrávání jinak asi solidního herce trvá hodinu a čtvrt. Pak se řekne abrakadabra, a má úplně přeoranou osobnost (otrok introvertní dívky) lusknutím prstu. Chatrných oslích můstků a špatně vystavěného vyprávění je zde hrozně moc, přestože čas pojmout to důkladněji byl. Krom toho si zde ostatní třicátníci "roztomile" hrají na středoškoláky. Nakonec, že by k sobě ústřední pár něco cítil, to se mi moc nezdá. Generická, špatně provedená romantika pro dívky. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno