Reklama

Reklama

Ae-kyung je namyšlený frajírek a dědic, kterému jeho dědeček odkázal obrovské bohatství. Jenže dědečkova závěť bude platná pouze za splnění podmínky, že bude přeložen do Boramské střední školy v Gangwondo, kde musí odmaturovat. Po případném nedokončení studia, bude veškerý majetek věnován na charitu. Tak se Jae-kyung z pohodlného života v přepychu a luxusu stěhuje do malého městečka a nastupuje dle závěti do Boramské střední školy. Ze začátku si nemůže zvyknout na zdejší školu a veřejnost, snaží se obejít dědečkovi podmínky přes úplatky a rvačky. Jae-kyung zde však potkává milou a krásnou dívku Choi Eun-hwan (trpící Hypertrofickou kardiomyopatií), do které se zamiluje, rázem se z namyšleného a drzého sobce začíná stávat dospělý muž. Bude Choi Eun-hwan opětovat jeho lásku a podaří se jí překonat velice zákeřnou nemoc? (Káronoš)

(více)

Recenze (79)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Tak nějak se nemohu ubránit srovnání s japonským filmem Tada, kima wa aishteru. Obě hrdinky jsou na tom podobně, jen hrdinové ne - neb tady on ví, že jeho milovaná trpí nemocí, která ji zakrátko připraví o život. Tada... u mě rozhodně vede jak v romantice, tak v té "dojmové" části. Nějak se mi tady nezdá ten přerod z rozmazleného hošánka v zamilovaný "ocásek", ale budiž. Co musím pochválit je hudba, některé sekvence byly opravdu velmi podařené, přesto mi přišlo, že mezi naší dvojicí to moc nejiskří, a když tak leda od slz, co jim kanou po tvářích. No a ten konec, po sněhu, po maturitě, s právníkem... to si klidně autoři mohli odpustit. I tu zbytečně dlouhou stopáž. A společnou minulost, i když bez ní by se asi nenašli... ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Klise jak prase. Mozna uz jsem tech korejskych emo filmu videl prilis, aby me tenhle nechal naprosto chladnym. Je v tom opet ten typicky asijsky cit a prijemna hudba, ale je to tak neuveritelne identicke jako ostatni filmy z teto sfery, ze to ve finale vysumi naprosto do prazdna. Ani chemii mezi hlavni dvojici jsem zde uz necitil. Masterpiecum typu A Moment To Remember tohle nesaha ani po kotniky. 3/10 ()

Reklama

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to dosť dobrá romantická dráma. Má veľmi dobrý príbeh o rozmaznanom mladíkovi, ktorý má na svoje osemnáste narodeniny zdediť po svojom starom otcovi veľké bohatstvo a tak si žije ten najjednoduchší život bez starostí a zodpovednosti. Ale len do doby, keď sa dozvie, že bohatstvo získa len ak bude určitý čas žiť bez veľkých peňazí a priateľov na dedine, kde musí úspešne zmaturovať, čo sa mu nepáči, ale postupne si zvyká na nový spôsob života a hlavne spoznáva lásku, ktorá je ale ťažko chorá. So spracovaním som spokojný, výrazná väčšina hlavných prvkov tohto filmu sa mi páči, ale pri niektorých sa neubránim pocitu, že by sa to dalo podať aj o trochu lepšie. A to platí hlavne o vzťahu medzi zbohatlíkom a jeho láskou. Nadmieru spokojný som so všetkým, čo sa týka hlavného hrdinu a jeho správania, sledovanie rozmaznaného mladíka, ktorý príde na nové miesto, kde sa životné hodnoty neriadia peniazmi, čo sa mu spočiatku vôbec nepáči, ale potom sa už čím ďalej viac prispôsobuje je tu podané výborne. Len pri tej romantike ma dva prvky mierne sklamali, ako celok to na mňa pôsobí dobre, ale skôr by som ocenil, keby sa hlavný hrdina zoznámil s niekým, koho ešte nepoznal. Myslím, že celá línia s tým, že sa poznali už dávnejšie je tu mierne nadbytočná a tiež mi až tak moc nesadol prechod medzi tým, ako hlavný hrdina svojou neskoršou láskou pohŕda a tým, ako sa do nej zamiluje, nepôsobí to na mňa až tak prirodzene. Ale inak môžem len chváliť, na film sa pozerá veľmi dobre už od začiatku a príchodom na dedinu sa to ešte vylepší, bavili ma prípravy na vystúpenie, všetko, čo sa týka dedičstva, okrem tých dvoch prvkov som veľmi spokojný. Herecké obsadenie je výborné, môj obľúbený Hyun-Bin v hlavnej úlohe, ako vždy skvelá Lee Yeon-Hee, ktorá nikdy nesklame a plno dobrých vedľajších postáv. Réžia a technická stránka sú na tom dobre, v porovnaní s predchádzajúcim výrazným režisérovým filmom Temptation of wolves je toto o triedu lepšie, hlavne vizuál je výborný, len sa tu občas až zbytočne moc tlačí na emócie, inak nemám problém. A páči sa mi aj hudba. Síce kvôli tým pár spomínaným prvkom, hlavne týkajúcich sa romantiky A Millionaire's first love za špičkou zaostáva, ale inak sa mi to dosť páčilo a oplatí sa to pozrieť aj viackrát. 78% ()

ChArLeNe 

všechny recenze uživatele

Tu na hodnotení podstatne doplatila moja (v tom čase) neskúsenosť v celkovom obore ázijskej kinematografie respektíve ich zmyslu pre romantiku, špeciálne kórejského, taktiež aj roztomilý párik a špecifická choroba hl. hrdinky, ktorá mi tak trošku pripomína môj zdravotný stav. Aj ja chcem také biele bavlnené dvojprstové rukavičky %) ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Naprosto banální a šíleně klišovitej film, kterej kdyby byl natočenej kýmkoliv jiným než korejcema, tak by to byla prostě bída na druhou ,ale oni do toho dokážou dostat něco zajímavýho, něco co prostě zapůsobí tak, že to v konečným účtování nedělá trapnej dojem a dokážou i s takovým příběhem na diváka dostatečně silně zapůsobit, aby se mu to líbilo. I když je pravda, že s přibližujícím se koncem se začíná trošku moc často tlačit na emoce ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno