Reklama

Reklama

Bakaláři - Série 13 (1984) (série)


Vrátný (S13E08)

(epizoda)

Obsahy(1)

Nemožné ihned, zázraky do tří dnů… Bakalářská povídka je z časů, kdy se nenakupovalo, ale shánělo a kdy i velké závody měly své problémy se zásobováním. Hlavní hrdina, zásobovač Lopatka (J. Císler) má pověst člověka, který vše zařídí, často i pomocí malých či velkých úplatků. Školí v tomto umění i svého mladého spolupracovníka (V. Dlouhý). Když má sehnat hřídele, šéf výrobního úseku ho odkáže na vrátného. Lopatka tedy podplatí vrátného závodu a pak se ohání tím, že s vrátným to má vyjednané. Ukáže se ovšem, že to nebyl ten správný muž… (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

Marthos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Namachrovaný Císler školí nechápavého začátečníka Dlouhého v neoficiálních metodách postranního úplatkářství a sám na to dojede. Humor na jedno použití. ()

Reklama

LadyPupu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tito Bakaláři mají jediné plus a tím je jejich podtitul "Když jsem přestal věřit na zázraky", neboť já jsem na ně díky této povídce přestala taky věřit a žádný zázrak už od nově reprízovaných starých baka povídek do budoucna nečekám. Velmi slabý příběh... ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Malá vzpomínka na socialistické dodavatelsko-odběratelské vztahy. 56letý Jiří Císler (zásobovač Lopatka, který všechno sežene), 26letý Vladimír Dlouhý (zásobovač na zaučení) v pěkných přiléhavých džínách, 77letý František Filipovský (vrátný)...co ještě chtít? ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama