Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jako malý chlapec Jo-kang (Seung-woo Cho) pozná podivnou dívku ve žluté pláštěnce a zamiluje se na první pohled. Lee Ari (Hye-jeong Kang) je ve škole nová a vypráví se, že patří na jinou planetu; je prokletá a kdokoliv se jí dotkne, tomu se něco zlého stane, proto nosí žlutou pláštěnku a ještěrku, která ji chrání. Všichni ve škole se Ari bojí, kromě Jo-kanga, který její příběhy rád poslouchá a je ochoten cokoli pro ni udělat. Jejich přátelství sílí, když se schovávají před deštěm pod žlutou pláštěnkou, Jo-kang onemocní a Ari nato zmizí. O deset let později se znovu setkávají a zjišťují, že k sobě mají stále blízko, její prokletí však přetrvává... (Denila)

(více)

Diskuze

tombac

tombac (hodnocení, recenze)

May: Jsou za 5/10, coz je stejne hodnoceni jako mas ty :-) 3 hvezdy menit nebudu, jelikoz podruhe se mi na film divat nechce, dost me zklamal.

May

May (hodnocení, recenze)

tombac: ty mas tri hvezdicky, tri hvezdicky je porad prumer! :)

May

May (hodnocení, recenze)

Davered: Neumis si predstavit jak me tvuj nazor tesi (jeste stale), ja uz si skoro zacinala myslet, ze jsem koukala na jinej film nez vsichni ostatni :)

Davered

Davered (hodnocení, recenze)

May: Ahoj, tady jsem si toho pozdravu malem nevsimnul :). Doufam, ze se uvidime na FilmAsii - uz je to takova doba, co jsme se nevideli... A k Love Phobii - tak nudnou a patetickou korejskou romanci jsem jeste nevidel, hruza.

Reklama

Reklama