Reklama

Reklama

Broken

Trailer
Velká Británie, 2006, 110 min

Obsahy(1)

"BUDEŠ POKRAČOVAT?" ptá se kdesi uprostřed lesů tajemný cizinec s puškou Hope, která si právě vylovila z vlastních střev do břicha zašitou žiletku, aby si na poslední chvíli přeřezala škrtící smyčku kolem krku. A Hope bude pokračovat. Bude pokračovat, protože jinak se nikdy nedozví, co udělal všehoschopný cizinec s její malou dcerkou... Nízkorozpočtové britské hixploitation. (choze)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Vraj podľa skutočných udalostí. Ani sa mi veriť nechce. Ak sa to naozaj takto prihodilo, svet je potom naozaj plný bláznov. Je ťažko povedať, čo by človek robil v extrémnych situáciách, ale takto ,,neodborne,, to byť nemohlo. Amatérsky pokus o ´´true story´´, ktorý sa neštíti gore, ale zato zmysel pre filmarinu mu nič nehovorí. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tak Tohle Snad Nikdo nemyslí vážně? NEJHORŠÍ EXPLOITATION,co jsem kdy viděl! Totální Nízkorozpočtový Brak! V tom filmu bylo vše, co správný Horor mít nemá! TAKŽE.. Minimum Hudby.. A když se už nějaká ukázala stála pěkně na hovno, Žádná Akce, Napětí, Minimum Gore, Škaredé Herečky, Nesympatický Záporák! Ach Jo! 3 Důvody proč se máte na film Podívat! 1) Chcete se stát Skvělým a pečlivým zahradníkem? Pusťe si Broken.. Naučíte se, jak správně Pěstovat..2) Nemáte, co poslouchat? Pusťe si Broken.. Ta uječená Kikina tam řvala snad 10 minut vkuse!! 3) Chcete se Nudit? Pusťe si Broken! Dám aspoň dvě Hvězdičky za slušných prvních 10 minut, Abych nebyl tak přísný! ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Další ultrabrutální horor, který není pro slabší povahy. ZAČÁTEK SPOILERU! ... Ačkoli je film natočen dle skutečné události, tak má bohužel jisté díry. Mě tam osobně chybělo například to, kam chodila na záchod a co tam vůbec ty 2 měsíce jedla, to jí chodil ten vrah kupovat maso do hypernovy? Druhá věc. Jaká je motivace toho blázna? Třetí a asi největší chyba je Jeniffer zavřená ve stodole, tam si scénárista natloukl nos, protože ten šílenec by ji tam musel živit a tímpádem by tam nemohla být funkční ta past. Další kraviny jsou v momentě, kdy je ten blázen už skoro v bezvědomí a oběti nemají to srdce svého tyrana dodělat....KONEC SPOILERU! ... Ale nechme výtek a vraťme se k podstatě hororu. A to je vyděsit a zhnusit a to se tady povedlo neskutečným způsobem. Skoro celým filmem se line jeden klávesový akord do toho kamera zabírá lesní mlhu, ale i detaily na zkrvavená těla no a v neposlední řadě tu máme 3 velmi dobré herecké výkony. Broken na mě působil silně, mrazivě, tísnivě, beznadějně, nemilosrdně, prostě brutální horor, který (ačkoli si to tady někteří nechtějí přiznat) vyčnívá nad běžnou hororovou produkcí a proto 4 hvězdičky. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Horor by byl více přijatelný, kdyby ovšem nenastala klasická chyba všech hlavních hrdinek, která se datuje již od Halloweenu. Tou chybou je neschopnost zabít toho hajzla, který ji chce zabít. Tady měly naše hrdinky dvě šance a pokaždé se daly raději na nesmyslný útěk. Tohle mi na hororech opravdu vadí. Jinak násilí a gore efektů ve filmu není zase tolik jak se tady kolem píše. Např. Martyrs nebo Inside jsou v tomto oboru nedostižnými mistry. Celý film je ve své podstatě amatérský, ale co spolehlivě dokázal (nečekaně) bylo držet mou pozornost. PS: Ještě mi vysvětlete, proč hlavní hrdinka na to že strávila 41 dní v lese, kdy se živila snad jen bobulemi a zeleninou, neschudla ani deka :) ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Slovy jako geniální bych šetřil, ale špatný to nebylo. Neznámý muž unáší ženy k sobě do lesa, aby je podrobil zkoušce - do útrob jim zašije žiletku a ony, pokud chtějí přežít, mají za úkol trochu v sobě zalovit... Mají-li chuť do života i poté, čeká je soužití s maníkem samotným, což (v případě, že se mu plně neodevzdají) znamená neúprosný psychologický teror, včetně mytí nádobí a péčování o zahrádku. Ten maník je docela normální týpek, co to má v hlavě jen trochu zpřeházený a rád by nějaký to stabilní rodinný zázemí, naše hlavní hrdinka je docela vytrvalá, avšak otravně nepoddajná mamina. Tak kdo koho nakonec zlomí? Broken je místy zajímavý, místy napínavý, místy ne až tak záživný (a to jsem viděl o 20 minut kratší unrated verzi), místy krvavý, místy nelogický (proč mu sakra těma šutrama nerozmlátila hlavu) horor/thriller. Žádné větší vysvětlení se nekoná, což je dobře asi stejně jako na škodu. (screeny) ()

Zajímavosti (1)

  • První film produkční společnosti Dimension Extreme. (t.mon)

Reklama

Reklama